Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Maccabi uvjerljiv protiv Olimpije na startu

Maccabi, Olimpija
AFP
16.10.2009.
u 00:41

U otvarajućoj utakmici košarkaške Eurolige Maccabi iz Tel Aviva je u svojoj Nokia Areni pred 11.000 gledatelja s uvjerljivih 85-65 pobijedio Union Olimpiju.

Ova je utakmica odigrana tjedan dana prije punog zamaha euroligaškog natjecanja zbog odlaska Maccabija na američku turneju.

Maccabi je predstavio svoje nove igrače na čelu sa starim trenerom Pinijem Gershonom s kojima ima namjere ponovno dogurati do Final Foura.

Na početku utakmice odana je počast predsjedniku Maccabija Shimonu Mizrahiju za 40. obljetnicu provedenu na čelu kluba, a potom je izraelska momčad demonstrirala svoju snagu i ponovno otkrila Olimpijine slabosti.

Izraelsku je momčad do pobjede s atraktivnim potezima i učinkovitošću predvodio bivši “cibos” Alan Anderson (25 koševa), dok je Andrew Wisniewski ubacio 19 koševa. Kod Union Olimpije je najbolji bio Matt Walsh s 18 koševa, dok je Sani Bečirovič ubacio njih 13.

Euroliga, skupina C, 1. kolo:

Maccabi – Union Olimpija 85-65

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije