Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stoudemire oba ta problema

James ima problem s majkom, Chandler s drogom

LeBron James
AFP
19.05.2010.
u 21:50

Završnicu sezone u NBA ligi prati čitav niz bizarnih vijesti o košarkaškim zvijezdama, njihovima i porocima njihovih majki.

U četvrtak su došle tri takve vijesti, od kojih se ona najozbiljnija tiče krilnog košarkaša New York Knicksa Wilson Chandlera, koji je u utorak kasno navečer zaustavljen na cesti zbog prometnog prekršaja, a policija je usput u njegovu posjedu pronašla plastičnu vrećicu s marihuanom.

Prometnik koji ga je zaustavio odmah je namirisao marihuanu unutar vozila, a košarkašev suvozač Lamonte Yerbrough (22) priznao je da je pušio drogu. Chandler, inače ponajbolji košarkaš Knicksa prošle sezone, i njegov prijatelj nisu privedeni u postaju, već su na licu mjesta primili kaznenu prijavu zbog posjedovanja marihuane. Na sudu će se morati pojaviti 1. srpnja.

Nevolja s vlastitom majkom, 54-godišnjom Carrie Mae Stoudemire, ima košarkaš Phoenixa Ama're Stoudemire. Policija je ženu uhitila u subotu poslijepodne u Scottsdaleu, Arizona, nakon što je prelazila iz trake u traku svojim Lincoln Navigatorom pri brzini od stotinjak kilometara na sat.

Nakon što je odbila testiranje na alkohol i drogu, policijski službenici stavili su joj lisice i smjestili u policijsko vozilo. Amar'e je stigao po majku nedugo potom u pratnji još jednog muškarca, ali ga je policija zamolila da ode nakon što je majka nekoliko puta u očaju zazvala njegovo ime.

U izvještaju su policajci naveli da su njezine oči bile vodenaste i staklene. Rekla im je, navedeno je također, da ide na tečaj odvikavanja od alkoholne ovisnosti.

Dobila je kaznene prijave za prekoračenje brzine i nekontroliranu vožnju, te je nakon nekoliko sati puštena kući.

Košarkaševa je majka ranije već u nekoliko navrata boravila iza rešetaka optužena za posjedovanje droge i prostituciju.

S najbizarnijim od svih slučajeva nedvojbeno se, međutim, suočio LeBron James. Na više se blogerskih internetskih stranica pojavila glasina da je njegova majka Gloria razotkrivena u seksualnoj aferi s njegovim suigračem i prijateljem Delonteom Westom (25).

Informacije idu tako daleko da govore kako je LeBron do šokantne spoznaje došao uoči četvrte utakmice polufinala doigravanja na Istoku, kada su Cavaliersi vodili protiv Bostona 2-1. Od tog je trenutka za Jamesa i Cleveland sve pošlo po zlu.

Svom odvjetniku Fredericku Nanceu James je naložio da demantira glasine:

- Svaka osoba s barem malo pameti shvatit će da je to potpuno smeće – rekao je odvjetnik.

James je očito vrlo ranjiv na vlastitu majku, čije ime ima istetovirano na desnoj podlaktici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije