Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBLJENI BULLSI

Jack vezao tenisicu tijekom napada protiv Bullsa

Jarrett Jack
AFP
07.12.2009.
u 09:59

Kakva je bila igra košarkaša Chicago Bullsa kada su ugostili Toronto Raptorse u utakmici igranoj 5. prosinca najbolje će posvjedočiti situacija iz treće četvrtine tog susreta.

U United Centru jedina je kanadska momčad u NBA ligi svladala chicaški sastav 110:78, koji je beskrvnost i pomanjkanje želje za pobjedom potvrdio i neuobičajenim potezom na koji se odlučio razigravač Raptorsa Jarrett Jack.

Igrala se treća četvrtina utakmice kada je, primivši loptu, primijetio da mu je popustila vezica na desnoj tenisici, pa je stavio loptu pod pazuh i odlučio riješiti "problem". Niti jednom igraču domaće momčadi nije palo na pamet oduzeti mu je u tom trenutku. Kako su neangažiranom igrom pomogli Raptorsima da ih svladaju, čudi što nisu i Jacku da zaveže vezicu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije