Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Heat preko Knicksa u polufinale, Grizzliesi smanjili protiv Clippersa

LeBron James
AFP
10.05.2012.
u 12:58

LeBron James u pobjedi Heata sudjelovao je sa 29 koševa, uz osam skokova i sedam asistencija

Košarkaši Miami Heata uspješno su apsolvirali 1. krug doigravanja Istočne konferencije NBA lige. U petoj utakmici koju su odigrali na domaćem parketu pobijedili su New York Knickse (106:94) i plasirali se u polufinale gdje će igrati protiv Indiane.

LeBron James u pobjedi je sudjelovao sa 29 koševa, uz osam skokova i sedam asistencija. Chris Bosh dodao je 19 koševa kao i Dwyane Wade. Među Knicksima su najefikasniji bili Carmelo Anthony koji je ubacio 35 koševa i osam skokova, a J.R. Smith upisao je 15 koševa.

Prva polufinalna utakmica na rasporedu s Pacersima je u nedjelju kod Miamija.

U Zapadnoj konferenciji, Memhpis Grizzliesi pobijedili su LA Clipperse 92:80 i smanjili na 3-2 te će u Los Angelesu u petak igrati šestu utakmicu. Najbolji u pobjedi bio je Marc Gasol sa 23 koša dok je Zach Randolph dodao 19. Za Clipperse je Williams ubacio 20, a Paul 19.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije