Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NLB LIGA

Cedevita srušila Partizan i zadržala Cibonu na vrhu

Cedevita Partizan
Luka Klun/Pixsell
17.03.2010.
u 19:49

Oba su vodeća kluba NLB lige ostavila bodove na gostovanjima. Partizan u Podsusedu kod Cedevite (79:72), a Cibona kod Radničkog u Kragujevcu (72:64).

Oba trenera bila su nezadovoljna igrom, ali i suđenjem.

- Premda suci nisu ti koji su promašivali naše otvorene šuteve, suđenje je bilo skandalozno. Cedevita nas je nadskakala, imali su dobru selekciju šuta, neke taktički dobre obrambene vrste kao što su zona 1-2-2 i matchup zona, pa bi nas možda dobili i bez pomoći sudaca, ali taj eksperiment nismo večeras uspjeli vidjeti - ustvrdio je trener Partizana Duško Vujošević koji će po tko zna koji puta platiti novčanu kaznu.

Vujošević je i sinoć imao svoj šou. Nakon što je ušao u teren i pogledom koji ubija pogledao slovenskog suca Javora, dosuđena mu je isključujuća. Nije htio u svlačionicu nego je teatralno prešao preko centra gledajući šefa sudaca Danka Radića koji je sjedio među Cedevitinim čelnicima pa je, u pratnji sportskog direktora domaćina Mamića, izašao.

- Mi smo iskoristili to što ih je svladao umor od gustog rasporeda, ali smo ih i dovoljno isprovocirali da im je sve smetalo - kazao je Žižić (17 koševa), uz Baždarića (20 koševa), najbolji igrač domaćina koji su u svojoj prvoj sezoni u NLB ligi osvojili sedmo mjesto i osigurali kvalifikacije za Eurokup.

Osim protiv loše vlastite igre, krilnog centra Brkića (26 koševa), cibosi su u Kragujevcu igrali i protiv sudaca. Za pobjedu trebali su boljeg Gordona (12 koševa) i Marka Tomasa (11).

 

NLB liga, 25. kolo:

Cedevita - Partizan 79-72
Budućnost - Bosna 81-68
Union Olimpija - Helios 77-64
Radnički - Cibona 72-64

Redoslijed: 1. Cibona 19-6, 2. Partizan 19-6, 3. Hemofarm 16-9, 4. Olimpija 15-10, 5. Budućnost 15-10, 6. Zagreb 14-11, 7. Cedevita 13-12, 8. Zadar 12-13...

 

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prazankufer
23:14 17.03.2010.

Radnichki iz Kragujevca PREGAZIO cibonu Hahahahahahahahahahahahahaha. . . . . . . . . . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije