Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbogom Ciboni

Danko Radić: Prkačin će biti novi sportski direktor reprezentacije!

'20. 05. 2008., Zagreb - Niksa Prkacin uoci utakmice KK Cibona - KK Split Croatia Osiguranje.  Photo: Jurica Galoic/24sata'
Jurica Galoić/Pixsell
19.01.2013.
u 22:07

Bivši košarkaš nedavno je napustio mjesto sportskoga direktora Cibone ispričavši se privatnim obavezama. Trebalo je to biti samo privremeno...

Čini se kako od povratka Nikše Prkačina na mjesto sportskoga direktora Cibone neće biti ništa! Naime, predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Danko Radić potvrdio je u razgovoru za Sportsku TV sljedeću informaciju:

- Nikša Prkačin bit će novi sportski direktor reprezentacije! Svi planovi i programi uoči Eurobasketa u Sloveniji napravljeni su, vjerujemo da će izbornik ostati Jasmin Repeša, tako se i ponašamo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije