Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sportski direktor lige

Danko Radić: Kecmanov koš nije smio biti priznat (video)

Danko Radić
Vanja Zubčić
26.04.2010.
u 11:10

Cibona se žalila na materijalnu povredu pravila, a za pravo joj daje i sportski direktor lige Danko Radić:

– Ne može se igra nastaviti ako je u terenu netko tko tamo ne bi smio biti. Ciboni je trebala biti dosuđena tehnička pogreška, a Partizan je trebao dobiti dva bacanja i loptu sa strane.

Cibona će danas uplatiti 500 eura kako bi se žalila pa je teoretski moguće i da se ta utakmica ponovi, no budući da su prstenje i pehar već uručeni, vjerovati je da je to 500 bačenih eura.

Pogledajte kako je završnica izgledala s tribina Arene:

Ključne riječi

Komentara 8

BO
bomba
11:55 26.04.2010.

Prvo treba uzdignute glave hodati i reći da je bio učesnik dramatičnog i uzbudljivog finala. To što nisu pobijedili to je druga stvar ali je činjenica da su ostavili srce na terenu. Kad već sudija nije dosudio tehničku, i kad je dozvolio da se lopta izvede nema povratka. Da nije lopta upala a sudija dosudio tehničku onda bi bio problem. I sad je problem što sudija nije dosudio tehničku. Iz ovog kuta gledanja sudija je prekršio dva pravila jedan u korist Cibone a drugi u korist Partizana. To je uspio napraviti u samo par sekundi. Ja se pitam da je sudija dosudio tehničku Ciboni prije izvođenja lopte kakva bi reakcija bila? Žestoka. Sudija je sam sebi zakomplicirao život ne držeći se dosljedno pravila. Ovo je bio peh i tako ga treba posmatrati. Sjetite se kako je Šibenci ukraden naslov i što je sve sudija, ja mislim Matijević, proživio poslije toga. Tada je to bila krađa od čelnika KSJ a danas bi trebali biti dostojanstveni u porazu, jer je čovjek pogodio što više u životu neće pogoditi.

XP
Xpbatcka
12:12 26.04.2010.

Sudije nisu ni smijele reagirati na taj nacin da Ciboni dosude tehnicku gresku jer bi se tek tada probudio gnjev publike. Najlakse je bilo dati loptu Partizanovim igracima i da se utakmica zavrsi. A sada sto je sve ispalo ovakoko mozete uloziti zalbu svevisnjem. Da je Kecman promasio neznam da li bi onda pozivali na tehnicke greske a izmedju ostalog funkcioneri Cibone su krivi za ovaj poraz jer su se radovali prije vremena. Dabogda imali pa nemali. KECMAN 06 halleluja

NI
Nikolanikola
14:28 26.04.2010.

Naucite da primite poraz,a i objektivno da je bilo normalno sudjenje partizan bi dobio i bez produzetka i sad vam krivi oni koji su vas ceo mec pomagali! Realno partizan je najbolji tim na ovim prostorima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije