Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kup krešimira ćosića

Cibona i Zadar su se poigravali, Cedevita i Zagreb se pomučili

KK Cibona
AFP
29.12.2009.
u 21:30

U finalu Kupa Krešimira Ćosića u veljači 2010. igrat će tri zagrebačka kluba, Cibona, Zagreb i Cedevita te Zadar. Četiri regionalna ligaša poigravala su se sa svojim suparnicima, A-1 ligašima.

Najviše su se morali potruditi košarkaši Zagreba koji su u Dardi, uz 19 koševa Simona, pobijedili vodeću momčad A-1 lige sa 77:65. Nije sve išlo glatko niti u Podsusedu. Košarkaši Cedevite sredinom su treće četvrtine protiv Borika vodili sa samo tri koša razlike. No, na koncu su domaćini, uz po 17 koševa Žižića i Baždarića, slavili sa 84:64.

Najveću pobjedu u četvrtfinalu izborila je Cibona koja je sa 95:56 nadigrala Kaštel Galeriju. Mlađahni gosti su s kombijem kaštelanskog Crvenog križa došli “trenirati” protiv euroligaša čiji je trener Perasović kazao:

- Kaštelani su nam zbog svoje agresivnosti bili idealan suvježbač za Žalgiris koji nam slijedi 6. siječnja.

Vukovi su utakmicu igrali bez svog jedinog Amerikanca Gordona koji je na slobodnim danima u SAD-u.

- S njim smo u kontaktu, ne znam do kada, ali jesmo - našalio se Peras na račun loše situacije s plaćama.

U Zadru je sve riješeno u prvom poluvremenu, iako su gosti vodili sve do šeste minute, no nakon toga je usplijedila serija 18-1 te su na poluvremenu Zadrani imali 50:32. Perić i Stipčević postigli su obojica 18 koševa, a kod Splićana Vrkić 17, a Sobin 13 ubačaja.

Rezultati utakmica četvrtfinala Kupa Krešimira Ćosića:

Zadar - Split 99:62,

Cibona - Kaštel galerija 95:56,

VROS Darda - Zagreb CO 65:77,

Cedevita - Borik 84:64.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije