Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nicević presudio!

Cibona u trileru osvojila Krešin kup, u Cedeviti bijesni na suđenje

Cibona (1)
Foto: Slavko Midžor
1/20
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
07.02.2013.
u 23:37

- Žalosno je to što se događalo. Suđenje je bilo katastrofalno - rekao je sportski direktor Cedevite Matej Mamić

Cibona je osvojila Kup Krešimira Ćosića pobjedivši pod Tornjem nakon produžetaka Cedevitu 77:76. Odlučujući koš postigao je veteran Sandro Nicević, kojem je ovo bio prvi vikend otkako se vratio pod Toranj. Bio mu je to večeras jedini pogodak!

- Iznenađen sam, nisam ovo očekivao! Puno je važnije od toga što sam ostavio prvi svoj trenerski trofej, važnije je da smo pod Toranj donijeli još jedan trofej. Imali smo tešku sezonu, ovo klubu puno znači... - kazao je Daniel Lutz, trener Cibone.

>> Tomas u naletu bijesa udario navijača Cibone

Davor Kus je dodao:

- Bila je ovo košarkaška poslastica!

Međutim, u Cedeviti nisu mislili tako. Sportski direktor Matej Mamić je kazao:

- Nikad se nisam nadao da ću biti svjedok ovoga što sam večeras vidio. Žalosno je to što se događalo. Prije početka utakmice, strijepili smo hoćemo li morati igrati u ovakvim uvjetima. Žao mi je što moram o ovome govoriti ispred Daniela Lutza, kojeg izuzetno cijenim, i pokvariti mu osvajanje Kupa, no mislim da je i njemu žao da ga je osvojio na ovaj način - kazao je Mamić.

Mamić se cijelo vrijeme suzdržavao da direktno optuži suce za poraz koji je doživjela Cedevita.

- Nije bilo ljudskosti, nije bilo fair playaja. Cijela atmosfera je bila linčevanje. Međutim, svi su vidjeli sve jednako kao i ja. Sigurno ćemo poduzeti neke poteze da se zaštitimo od ovakvih situacija. Bojim se da će to ostati mrtvo slovo na papiru - kaže Mamić.

Je li suđenje bilo loše?

- Bilo je katastrafalno.

Komentara 2

DU
Deleted user
10:06 08.02.2013.

Ovi iz cedevite mi pomalo idu na jetra.... , za svaku drugu utakmicu koje izgube kriv im je sudac !!!!!!!!

MD
M@daj
11:32 08.02.2013.

Matej nemoj se vaditi na suce,sami ste se pobjedili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije