Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno!

Tomas u naletu bijesa udario navijača Cibone

Cibona (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/15
07.02.2013.
u 22:07

Navijač koji je Tomasa provocirao cijelu utakmicu navodno je završio na Hitnoj s ozljedama glave

Usred silnih tenzija u finalu Ćosićeva Kupa, bilo je samo pitanje tko će od igrača "puknuti". Na kraju je to bio jedan od najiskusnijih, Cedevitin Marko Tomas, koji se i  tijekom utakmice koškao sa cibosima i pokazivao da je najviše iživciran njenim tijekom. Sa zvukom sirene otrčao je do navijača Cibone koji je sjedio u prvom redu tribina te ga udarcem srušio na pod. Taj navijač ga je, naime, cijelo vrijeme na vulgaran način vrijeđao i provocirao, a on mu je dobacio kako će mu nakon utakmice doći uzvratiti. U trenutku mahnitosti, to je i napravio, a prije nego li su ga suigrači došli smiriti, iz gužve ga je izvlačio Cibonin Pavle Marčinković.

Okolnosti incidenta su shvatljive, ali nije shvatljivo da se igrač s renomeom kakav ima Tomas, s velikim iskustvom kao bivši igrač gospodskog Reala ne može kontrolirati u takvim situacijama.

Navodno je čovjek kojeg je Tomas napao završio na Hitnoj s ozljedama glave.

 

Komentara 22

PE
pekec
20:43 08.02.2013.

cluesblues,,,,prije 2 mjeseca u ULM-u Njemackoj- igrala je Cibona -Ratiopharm bilo nas je oko 400 navijaca Cibone navijali smo, izgubili smo a na kraju nas nisu ni sa guzicom pogledati a kamoli pozdraviti. Crvena Zvezda je isto bila u tvoj dvorani a pozdravili su "svoje"delije.tak sam cuo, za mene je Cibona otpisana !!!!!!!!!!!!!

ZA
!zagreb!
22:57 07.02.2013.

Koji jadnici. Al šta drugo očekivati od napitka. Sad im i suđenje nije valjalo. Vidjeli valjda ona dva trofeja prvaka europe pa ljuti jer to nikada neće imati.

II
ivo Ivin
23:20 07.02.2013.

Kupnjom ulaznice se ne kupuje i pravo na vrijeđanje protivničkih igrača. Lik je očito propustio na vrijeme otići ... Vjerujem da će se frajer idući puta zapitati koja prava kupuje kupnjom ulaznice. . Bio je to potez koji ne priliči jednom sportašu, ali je ljudski razumljiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije