Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA ZA PRVAKA

Cibona se jedva provukla kod Kvarnera, Šarić zabio 26 koševa!

'23.12.2012., KD Drazen Petrovic, Zagreb - ABA liga, 15. kolo, KK Cibona - Szolnoki Olaj. Dario Saric.Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
26.03.2013.
u 20:18

Kvarner je u Rijeci vodio čak 42:22 u 16. minuti utakmice, a bio je u prednosti do samog kraja

Da Dario Šarić nije odigrao utakmicu sezone (26 koševa, sedam skokova, po četiri asistencije i osvojene lopte) on i njegovi cibosi sinoć bi se na riječkoj Kozali crvenjeli od sramote. Štoviše, samo sekundu i pol prije kraja utakmice protiv puno slabijeg Kvarnera, mladac je pogodio i šut za pobjedu Zagrepčana (86:84).

- Imali smo aut sa strane, fintirali smo da će lopta na Blassingamea, a dobio ju je Šarić koji je situaciju jedan na jednoga protiv Škifića pretvorio u koš. Dario je imao najveću želju za pobjedom, a time je povukao i ostale suigrače. Dvije vrlo teške trice u završnici pogodio je Blassingame, no on je i promašio četiri bacanja - prepričavao je Cibonin strateg Danijel Lutz.

Cibona je u utakmicu ušla iznimno komotno pa su domaćini u 15. minuti poveli sa 20 koševa razlike (42:22). No, trener Lutz negirao je da takvo otvaranje loše ima ikakve veze s time što je njegova momčad na utakmicu doputovala pred samu utakmicu, u dva kombija koji su po njemu komforniji od autobusa. Na utakmicu koja je počela u 18 sati, cibosi su krenuli u 14 sati, a po riječima direktora Zdenka Antunovića autobusom nisu putovali jer je promet za autobuse kroz Gorski kotar bio zapriječen. Na dan nastupa, i bez dnevnog odmora, išlo se pak zbog štednje.

U drugom dvoboju 1. kola Lige za prvaka, predvođen Amerikancem Rossom (25 koševa) Jolly je u Šibeniku sa 80:75 pobijedio Zagreb (Novačić 23, Krapić 18).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije