Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI Ugovor

Bryant dogovorio nastavak suradnje s Lakersima

Kobe Bryant
AFP
03.04.2010.
u 08:43

Ponajbolji košarkaš današnjice Kobe Bryant (31) postigao je dogovor o produženju ugovora s aktualnim NBA prvacima Los Angeles Lakersima, izvještava SportsYahoo.

Bryant će potpisati novi trogodišnji ugovor s Lakersima koji bi mu trebao donijeti oko 90 milijuna dolara.

Četverostruki NBA prvak i najkorisniji (MVP) igrač lige 2008. godine imao je tijekom cijele sezone na stolu novi ugovor, ali je tek u petak postigao konačni dogovor s klubom.

Bryant je imao opciju osloboditi se sadašnjeg ugovora predstojeće ljeto čime bi postao slobodan igrač i mogao bi birati novi klub, ali je ipak odlučio ostati u momčadi čiji je član od samog početka NBA karijere.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije