Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG PIŠTOLJA U SVLAČIONICI

Arenas suspendiran do kraja sezone

Gilbert Arenas
Reuters
28.01.2010.
u 09:02

Komesar NBA lige David Stern do kraja je aktualne košarkaške sezone suspendirao dvojac Washington Wizardsa, Gilberta Arenasa i Javarisa Crittentona.

Radi se, dakako, o poznatom slučaju u kojemu su dvojica igrača potezala pištolje jedan na drugoga u svlačionici svoje momčadi.

Stern je u utorak saslušao Crittentona, u srijedu i Arenasa, i bez obzira na sve njihove isprike, zabranio im nastupe do kraja sezone. Plaću, također, u tom razdoblju neće smjeti primati.

Stern je još jednom naglasio kako neće tolerirati nikakvo oružje na radnome mjestu.

- Pokazali smo da smo mislili ono što smo rekli: u našim zgradama i na radnim mjestima NBA momčadi oružje je zabranjeno - jasno je poručio Stern.

Podsjetimo, Arenas je na Višem sudu u Washingtonu priznao krivnju za nošenje vatrenog oružja bez dozvole. Navodno se nagodio s tužiteljstvom, a kakvu će kaznu dobiti, bit će poznato tek 23. ožujka na izricanju presude.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije