Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNI CIRKUS

FOTO Kaos i nevjerica u Dalmaciji. Sudac podijelio čak 17 kartona, igrač je suparnika ugrizao za lice

Svečanost u Općini Runovići gdje igra nogometni klub Mračaj
Ivana Ivanovic/PIXSELL
24.03.2024.
u 12:05

U 31. minuti sudac je dosudio dvojbeni kazneni udarac za domaćine, a nakon toga je krenuo kaos na obje strane. Do tada na utakmici nije bilo ni jednog kartona, a nakon toga je pokazano 13 žutih i 4 isključenja!

Vodeća momčad Splitsko-dalmatinske 1. ŽNL Val minimalno je svladao Mračaj iz Runovića 1:0, a jedini pogodak postigao je Zoran Plazonić iz kaznenog udarca u 31. minuti. Utakmicu je obilježio veliki broj kartona i nesportskih poteza, a tome je uvelike kumovao i sudac Željko Modrić, piše Dalmatinski nogomet

GALERIJA Kraljevski doček za Luku Modrića u Kairu

Svečanost u Općini Runovići gdje igra nogometni klub Mračaj
1/12

U 31. minuti sudac je dosudio dvojbeni kazneni udarac za domaćine, a nakon toga je krenuo kaos na obje strane. Do tada na utakmici nije bilo ni jednog kartona, a nakon toga je pokazano 13 žutih i 4 isključenja! Prvo je isključen Josip Puljiz koji je kao službena osoba Mračaja vrijeđao suca, dok je u 64. minuti domaći igrač Plazonić isključen zbog dva žuta kartona.

VEZANI ČLANCI:

Vrhunac svega je crveni karton  Branka Čubrila koji je u 75. minuti ugrizao protivnika za lice u maniri Luisa Suareza, a ovaj mu nije ostao dužan pa ga je udario u glavu. Fotografiju ugriženog nogometaša možete pogledati OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije