Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatana čeka kazna

Šveđaninu popustili živci: Ibrahimović uhvatio Kjaera za vrat i odgurno suca Mažića

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/16
04.11.2016.
u 09:39

Napadač crvenih vragova je na kraju jednog dvoboja žestoko napao danskog nogometaša Simona Kjaera. Ibri su popustili živci i braniča je primio za vrat

Zlatan Ibrahimović je u krizi. Švedski nogometaš nesportski se ponio tijekom utakmice Europske lige Fenerbahçe - Manchester United, pa bi ga Uefa mogla kazniti.

Naime, napadač crvenih vragova je na kraju jednog dvoboja žestoko napao danskog nogometaša Simona Kjaera. Ibri su popustili živci i braniča je primio za vrat.

 

Sudac Milorad Mažić krenuo ih je rastavljati, a Šveđanin je energično odgurnuo ruku srbijanskom sucu.

Sudac Mažić za ovaj incident Ibrahimoviću nije pokazao žuti karton, ali kako se na video snimci jasno vidi što se dogodilo Uefa bi mogla naknadno kazniti švedskog igrača.

Ibrahimović je u igru ušao s klupe, nakon što se ozlijedio Paul Pogba.

>>Sumnjali u Kovačića, a sada je postao Zidaneov ljubimac

Komentara 7

DU
Deleted user
11:30 04.11.2016.

Ha, Ibro je Šveđnin, a Rakitić Hrvat.

Avatar Mr_T
Mr_T
09:59 04.11.2016.

Prvo popričajte sa "okom sokolovim" prije nego što napišete ovakvo nešto u buduće. Nisam fan Ibre ali ništa nije skrivio. Kjaer prvi mu se gura pod nos i priječi put, nije ga stiskao za vrat jer bi ovaj inače poludio. A sudci ne smiju dirati igrče.

UN
unbekant
13:12 04.11.2016.

A zasto nas novinarcic ni je dovrsijo clanak,i zasto ni je napiso zbog cega je ovaj kralj Ibra to i uradijo,pa neka onda izmislja gluposti,bravo kralju nedaj na sebe tim mangupcicima.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije