Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE NOVI TRENER
Povratak na članak

Jurčić se ostavkom odrekao 2,5 milijuna kuna

Dinamo je ostao bez trenera, Kruno Jurčić jutros je podnio ostavku na mjesto trenera maksimirske momčadi, odnosno zatražio je raskid ugovora.

Komentari 25

IW
iwek
17:35 19.05.2010.

Jurčić je podnio ostavku jer je dobio bolju ponudu iz Evrope, navodno iz lige petice! (Prvi aprilililiiiiii!)

VL
Avatar Rodnaldo
Rodnaldo
18:53 19.05.2010.

Ako je ralog ostavke Robert Kovač,potpuno je u pravu.Njega ni Suhopolje ne bi uzelo jer ima kvalitetnije igraće.

VL
OB
-obrisani-
20:20 19.05.2010.

Otjeraj Jurčića rasprodaj dinamove igraće to je politika Mamića godinama ,boli njega ona stvar za Dinamo i Evropu njemu je jedino bitno da pojaća konto na svome raćunu!

VL
KR
kresimirn
17:22 19.05.2010.

jel vi stvarno mislite da je samovoljno dao ostavku ?? ajme majko...

VL
MI
mirUsvijetu
17:48 19.05.2010.

kresimirn, neka Jurčić misli da je zeznuo Mamića, neka si umišlja što god hoće, glavno da je on otišao, na bilo koji način. Samo, nekako sam uvjeren da će doći opet netko u rangu njega, jer dobri treneri se ne daju zafrkavat od strane Mamića, a slabi će doći zaradit pare, pa makar trpili uvrede...

VL
OB
-obrisani-
17:54 19.05.2010.

a sta ce sad vise?!?! u tom dinamu je vec napravljena redaljka kaj se tice trenera ! vise ni nemaju kog zvat....ja mislim da je to dovoljni pokazatelj da je trener (u jadnim klubovima tipa dinamo) ne igra toliko uloguu vec sami igraci! ne treba trenra mjenjat vec kompletnu momcad ! treneri najvecu funkciju imaju u velik utakmicama tipa cevrtfinale-polufinale-finale lige prvaka , a ne u HNL-u ....hahahha pa sta jurcic ili bilo koji drugi trener u HNL-a ima puno taktiirat....u nasoj ligi moze jedino presudit trud i motivacija igraca.....ili namjestanje utakmica !

VL
VI
vidimškoj
17:55 19.05.2010.

ko će vam doć,di vam je stadion.Pa niste vi Hajduk.

VL
VI
vidimškoj
17:56 19.05.2010.

vas samo može spasit Štimac.

VL
ES
Escudo
18:01 19.05.2010.

hahahahaha.....čuj ovoga,kao da je pao s marsa.....pa gdje si ti ovih 5 godina bio? pravi si kenjac,nema šta ;D

VL
OB
-obrisani-
18:11 19.05.2010.

pa naravno, radje ce ostavit kovaca nego jurcica...zoran mamic i kovac su kumovi, naravno da ce ga ostavit da zaradi jos koju miljicu...inace robert kovac zaradjuje 700 000 eura godisnje, a svi smo vidli kak je igrao (imao je vecu minutazu po narodnjackim klubovima nego na terenu), cijelo vrijeme je bio ozljedjen i takve neke fore.....ma taj dinamo je pun mamlaza, fejkera, pozera i krkana...stvarno su vise smjesni, i ja ne znam ko ih vise ozbiljno shvaca....pocevsi od glavnih krakana brace mamic i onog barisica kaj izgleda ko da je cijelo vrijeme na tabletama i da umire, do momcadi koja je puna bahatih balavaca i starih polu propalih igraca koji uz sve to vode nesportski zivot i ponasaju se ko zadnje primitivcine!

VL
EU
EUPatriot
18:17 19.05.2010.

Jurčić dao ostavku na mjesto Dinamova trenera da bi konačno ekipu preuzeo onaj koji daje krv, kosti i zdravlje za NK Dinamo a zove se Zdravko Mamić. Zdravko je odmah izjavio: Ukoliko u sezoni 2010/2011 ne usvojimo Ligu Prvaka zauvjek odlazim iz hrvatskog nogometa i preuzimam NK Iskra Bugojno..

VL
CR
crocro
18:20 19.05.2010.

Ništa nije slučajno. Sve ima svoj smisao. To se moglo očekivati, no za sada je samo dobro počelo. Sada trena nastaviti s podnošenjem ostavki, a to je uprava kluba tuto-kopmleto, te filtriranje igračkog kadra. A nova uprava postaviti trenera koji će srcem, bez jurišanja za osobnim profitom i probitkom , dati sebe za nove Europske rezultate Dinama. Naravno, rad trenera, a poglaviti novog izvršnog dopredsjednika se treba temeljiti na strategiji igračkog potencijala, čistoj suprotnosti od Mamića. Jer nema nigdje toga da ništa ne štima, da se samo treneri mijenjaju kao na traci, da svi trpe promjene i sankcije, a da izvršni dopredsjednik u tome ništavilu ne sudjeluje. Dinamo mora proći čistilište, zapravo mora proći kroz transformaciju poput Hajduka, da bi u miru i bez repova krenuo u novu budućnost. Ako to ne učini sada, slijedeča sezona će biti rezultatski vrlo opasna za Dinamo. Kada bi Mamić realno shvatio stanje u Dinamu, podnio bi ostavku zajedno s cijelom upravom, te svi skupa otišli u miru, najprioje na neki dernek gdje se trgaju majice i košulje uz harmonike, a nakon toga u novim poslovima. Bio bih sretan da mogu novoj upravi zaželjeti sretan, uspješan i plodonosan rezultat u novoj sezoni.

VL
DI
dr-ivek
18:44 19.05.2010.

jedino vas još simonica gotovac i toni cetinski mogu spasiti a nikakav zdravko mamić ili kaj ti ja znam tko ! ali dok to shvatite bit će kasno....

VL
CA
CALL
18:49 19.05.2010.

Ako Robert Kovač na poluvrijeme utakmice sa Hajdukom u slačionici zapali cigaretu, naravno da ga Jurcic ne zeli u slacionici. Prije toga, također protiv Hajduka, u Splitu, nakon 3 minute se primi za leđa i izađe s terena zbog \'bolova\' (slijedeći dan u novinama izjavljuje da se ipak dobro osjeća)..... naravno da ge Jurcic ne zeli u ekipi. Kruno nije dao ostavku, več mu je Zoran Mamić priopčio jutros da nije više trener! I to samo zbog Kovača!!!

VL
OB
-obrisani-
19:17 19.05.2010.

Kum tamo ,kum amo ...nije Dinamo Mamicev privatni klub...nije mu on gazda...Kovacu vec odavna nije mjesto u prvoj postavi dinama,klupa je za njega ...Ipak Jurcicu dobar potez,nedaj se vise ...Nemas si sto zamjerit...

VL
CA
CALL
19:22 19.05.2010.

JEDINA I PRAVA ISTINA: Jutros u 9:30 je Jurcic pozvan u Klub. Zvao ga je Zoran Mamić. Zoran Mamić mu je rekao da od danas više nije trener (Zdravko nije tada bio u Klubskim prostorijama). Kasnije, u priopćenju je rečeno da je Jurcic dao ostavku što SIGURNO nije točno. Takva je informacija plasirana samo kako bi si stvorili alibi/skinuli sa sebe odgovoornost.

VL
OB
-obrisani-
20:01 19.05.2010.

i kovac je sve upropastio sve ono kaj je stvaro i stvorio u karijeri unistio je dolaskom u dinamo, poslije bajerna i italije kam je vragu mislio kads e odlucio za dinamo, pa on je financijski osiguran i ova ponizenja na zalasku kaj je dozivio nisu vrijedna love koju dobi.

VL
VI
vidimškoj
21:20 19.05.2010.

kovač vam je novi trener ali neće dugo.Glupi maminjo nezna šta radi.

VL
OL
Oly
21:30 19.05.2010.

Stalno jedno te isto... Ljudi dajte shvatite da tim igračima nema pomoći da im i Capello dođe za trenera.. Jel može Schumacher voziti Golfa iz 1980. 300 km/h? NE!!! Da li Sammir može štopati loptu? NE!!! Tako je bilo i tako će ostati!

VL
IK
Irena Kustura
21:55 19.05.2010.

MAMIĆU odlazi iz svetinje(hrvatske)

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.