Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joško Jeličić
Povratak na članak

'Ovakvi istupi Lovrena nisu rijetkost, baš kao i njegovi kiksevi. Čačić ga mora odstraniti'

Volio bih da se homogenizira, međutim, Čačić nema izbora. Mora odstraniti Lovrena

Komentari 33

MA
..Marsijanac
00:16 12.04.2016.

Stvarno vas ima pametnih! Kad oni u obrani ne bi "kiksali" nitko pogodak ne bi dao. Svaka utakmica bi zavrsila 0:0. Lovren je odlican branic koji jos ima mnogo prostora za napredak.

VL
Avatar Made in Germany
Made in Germany
09:22 12.04.2016.

Lovren je toliko nepouzdan igrac, da je cak pitanje jel ima mjesta medu 4 stopera koji se vodu na Europsko prvenstvo. Mislim da svaka lokalna Croatija u Njemackoj, pa koje kod natjecanje ili rang (sluzbeno 7-10 liga) ima u svojim redovima barem jednog igraca u sredisnoj obrani, koji sa malo vjezbanja ne odustaje niti malo u pruzanju snaga, i cijelokupno, koji nema vise nadarenosti za odigranje tekme u zadnjoj liniji. U Corluki, Vidi, Schildenfeldu i ne znam tko jos, ima Hrvatska bolja rijesenja. Lovren bi se morao svaki dan nekoliko puta pomoliti u Crkvi da smije takvom klubu kao sto je Liverpool, i priblizno pristupit. Garantiram da bi u Njemackoj radio negdje u 3 smjene u metalnoj struci i igrao rekreativno za neku od Croatija. I to u 9-10 rangu. Toliko o "klasi" tog igraca...

VL
Avatar ivica48
ivica48
08:10 12.04.2016.

Nek Lovren gleda tekme preko Tv kao i ja nek ne sere i neke uvjete postavljat djubre jedno

VL
JU
juroqueteamo2
02:59 12.04.2016.

Ljudi moji tko moze vjerovati Cacicu i svima onima koji naucili upravljati po dekretu. Ja nikad za njega ne bih igrao. Jedini sposoban trener Hrvatske,Europskog i svjetskog nivoa, u zadnjih 20 godina, je Bilic. Druo su sve diktatori koje slijede samo oni koji imaju osobni interes. Lovren je slusao glupe upute i sad je to kao odrasla osoba rascistio. Neka Cacic trci i brani, svojim glupim prkosom, Hrvatsku. Jadna zemja sa bedastim narodom.

VL
ZE
zeljkofukic
07:31 12.04.2016.

mamićeva piskarala, pa nije problem u Lovrenu, problem je u Ćaćiću, nitko od igrača ga nepoštuje jer nema potrebno znanje, taj trenerčić nema autoritet kod igrača i nikad ga neće imati.

VL
ZA
zakora
08:06 12.04.2016.

Bilo bi jako dobro, da se ovi komentatori ostave corava posla. Cacic je bio kod Lovrena, ako su muski popricali, onda su i rijesili slucaj. Kriva su obojica. Cacic fura Schildenfelda, koji nije odigrao pet utakmica ove sezone. Lovren je trebao to rijesiti u cetri oka i ne lupetati gluposti po novinama. Mada i to ne vjerujem 100 % da je tako receno. Sva ova halabuka steti reprezentaciji vise nego sto ce joj koristiti ijedna opcija, za koju se u ovom slucaju Cacic odluci. Hvala novinarima na napuhivanju i ovim Jelicicima, Blazevicima i Jurisicima na rusenju reprezentacije. Pa svi vi da valjate, imali bi neki uspijeh za koji vas drugi hvale a ne sami sebe. Sto je Jelicic ostvario u zivotu. Ciro je bio rezimski i politicki trener, pa je ostvario sto je ostvario. Biti trener u Iranu i nije bas neki podvig, a branic u Liverpoolu je jako jako velika stvar. A o piskaralima koji na racun rusenja tudjeg ugleda i mucenja izbornika, koji ionako nema lagan posao je nije potrebno ni trositi rijeci.

VL
TO
tovaravot
04:30 12.04.2016.

A gdje se to, osim preko teksta na portalu, moze cuti lovrenova izjava?

VL
DU
Deleted user
00:48 12.04.2016.

Polako i smirite se.Lovrenu se triba dati sansa.Lovren ima velikih problema.Hrvatska triba Lovrena.

VL
JU
juroqueteamo2
00:26 12.04.2016.

Pametan covjek saslusa prigovore i savjete odakle god dolazili. Cacic je produkt komunizma i absolutne vlasti. Lovren je mlad covjek i nezavisan o diktatorima (koji je Cacic). Hrvatskoj trebaju mudri treneri koji znaju saslusati mlade i tolerirati njihova pitanja a ne kao fasisticki cuvari zatvora. Lovrenu nije potreban Cacic. Hrvatskoj nije potreban Cacic alo Lovren je potreban Hrvatskoj reprezentaciji.

VL
UN
Undertaker
08:08 12.04.2016.

Gledam naše skromne i uspješne rukometaše i uspoređujem ih sa našim bahatim nogometašima. Nebo i zemlja. Vidi se da u nogomet.repki nisu "klapa" i da nisu motivirani za igranje. Naše se zvijezde dolaze odmarat u repki, a priča da suu oni vrhunski igrači drži vodu samo kad igraju u svojim klubovima. Selektor sad pokazuje mišiće i proređuje i onako skromnu ponudu braniča. Lovren radi gluposti ali bome ni selektor svojim načinom pripreme i vođenja momčadi nije daleko od njega. EURO u Francuskoj biti će pravi test za da se dokažu zbog čega se sada tako bahate.

VL
LI
lighthouse
10:59 12.04.2016.

Hrvatska iznad svega....tako i samo sjedenje na klupi treba biti čast.

VL
JA
Jack1001
07:52 12.04.2016.

točno se vidi da su svi komentari naručeni, svi napadaju Lovrena, a nitko ne komentira smiješan diletantski potez ovog "vrsnog stručnjaka" koji se prema igračima ponaša kao da su juniori, pa ne šalje se na nebitnoj prijateljskoj utakmici prekaljene reprezentativce da se zagrijavaju cijelo poluvrijeme, pa to su već ozbiljni ljudi, očekuje se neko međusobno poštovanje, utakmica je nebitna, prijateljska, pa može prije najaviti koji će igrači igrati a koji ne, nema potrebe "dresirati" iskuksne igrače. uveo je ozljeđenog Srnu koji je rekao da ne može? a nije uveo Lovrena kojem je rekao da će igrati poluvrijeme? pa ovo je zakuhao samo i jedino Ćaćić.

VL
MP
mladen.pavlinic
07:48 12.04.2016.

Reprezentacija nema sto izbornika vec samo jednog a dejana treba kazniti.

VL
BA
barkod
14:11 12.04.2016.

Joško lupaš bez veze, da je društvo u HNS-u na čelu sa Maminjom izabralo bolje trenere onda se ovakve stvari ne bi događale. Birali su šegrte ( prvo Bilić koji se učio na repki isto kao i Kovač ) ili nedovoljno sposobnim trenerima ala Čaćić. Zato smo i pali na 23. mjesto FIFA - ljestvice. Koja sramota vođenja repke protiv Mađarske, dobro da smo završili tekmu sa 11 igrača.

VL
IM
Imerian
23:37 11.04.2016.

Sv.ime hrvatsko,tu na našoj zemlji,Najveća čast svakog hrvata sudjelovat u majci duši hrvatskoj,A,jedna od vrlina hrvata je i sjedit,biti HRVAT.Dražen Žanko - Od stoljeća sedmog ♕ HD sound

VL
DU
Deleted user
23:30 11.04.2016.

Onaj kome reprezentacija nije na prvom mjestu nema sto u reprezentaciji i raditi...

VL
DU
Deleted user
00:12 12.04.2016.

Lovrenu očito nedostaje ono osnovno a to je kućni odgoj..ponaša se kao bahata sirovina koja je došla do puno novaca pa sad misli da mu je sve dozvoljeno.Čačić ako misli biti autoritet ostalim igračima treba pod hitno jasno i glasno objaviti da se Lovren sam izbacio iz reprezentacije i skinuti to s dnevnog reda. Novinari koji žele dobro našoj izabranoj vrsti bi trebali prestati svakodnevno pisati o Lovrenu i njegovom "slučaju".Neka Dejan lijepo prati euro kao i mi ostali na TV-u...Točka.Još nešto , mislim da će ga se Klopp isto tako rješiti jer sigurno ne želi imati u svlačionici igrača koji se tako ponaša prema svom izborniku i u krajnjem slučaju prema svojoj reprezentaciji.

VL
PO
postolar
00:12 12.04.2016.

Šteta jer ovako je sam sebe izbacio iz reprezentacije.Od Lovrena nemamo boljeg stopera,a ovi koji spominju kikseve,neka se sjete Čorluke i njegovih kikseva i nonšalancije.Da je Čačić autoritet ovako mu jedan igrač nikad ne bi odgovorio,ne preko novina,ne ovako ultimativno.Zato Anti ne preostaje ništa drugo nego izbaciti Lovrena iz reprezentacije,tako bar malo spasiti vlastiti autoritet.Zato mali Jedvaj mora u reprezentaciju,bojim se samo može li tog malog Čačić disciplinirat da ne radi gluposti,jer u Bayeru je u zadnje tri utakmice dobio 2 crvena kartona.Inače budučnost HR nogometa...

VL
DU
Deleted user
08:38 12.04.2016.

ZAŠTO novinari potenciraju da se Lovren makne od prvoga trenutka ? On je naj najbolji stoper... Nikoga nije poslao u onu stvar. Samo je izrekao što misli. Da li je kod nas zabranjeno imati svoje mišljenje i onda ko Luka Modrić svim mafijozama se samo smješkati i govoriti "tako je šefe. tako je".

VL
LU
luzer96
06:54 12.04.2016.

Jeličiću, svaka ti je na mjestu. Lovren je prebahati kikseraš, u svakoj utakmici koju je odigrao za reprezentaciju a kada je primljen zgoditak bili su njegovi ''prsti''

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.