Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primao čestitke
Povratak na članak

Željko Jovanović kolegama u Saboru ponosno pokazivao Večernjakovu vijest o Mamićima

Sigurno će preuzeti pokoju zaslugu za ovo što se događa jer je vršio pritisak na nadležne institucije više od dvije godine, koliko je bio u ministarskoj fotelji

Komentari 177

DY
dynasty1414
11:02 02.07.2015.

Stvarno, sada je dosta.....nisam do sada znao koje je nacionalnosti Lalovac, nije me ni zanimalo.....no sada kada vidim nasmješeno lice ovog velikosrbina Jovanovića.....stvarno je dosta....ako su Mamici u sukobu sa zakonom, neka to riješava HRVATSKA vlast......dosta mi je jadnih ugroženih nacionalnih manjina da se naslađuju, pljačkaju i sa gustom uništavaju sve sa hrvatskim znakom....pa Hrvati su sada u stvari velika manjina u obnašanju vlasti u Hrvatskoj!!!!! Da mi je znati koliko Hrvata participira u vlasti u Srbiji!!!!!! Protiv Lalovca u principu nemam ništa ali kaj je previše je previše.....posebno kad gledam ovakve mrzitelje kao Jovanovića, Pusicke, Opacicke i njima sličnima!!!!! Jedva cekam izbore, mada i među "velikim" Hrvatima treba kukolj ispljeviti!!!!

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
10:59 02.07.2015.

Zalosnio je ovo srbi se izivljavaju na svemu pa i na nogometu,,,koi likovi eto vam komunisti glasajte za nji,,stize pojacanje pupovac stanimirovic vulin

VL
BJ
Bjelovar112
10:55 02.07.2015.

žac možeš se ti veseliti no znaš onu ko se zadnji smije .

VL
FA
Fake
11:18 02.07.2015.

Ako je kriv neka odgovara ali ovi da se nekome smiju?Pa zbog ove vlade cijela Hrvatska na koljenima plače!

VL
Avatar UA heroji Bakhmuta!
UA heroji Bakhmuta!
11:26 02.07.2015.

sad bar znamo tko bre stoji iza progona mamića i dinama!

VL
FA
Fake
11:19 02.07.2015.

Tak se smijao i na slučaj Merzel,Sabo,Ostojić & Co.?

VL
EF
epic.flyer
11:31 02.07.2015.

Gle ova dva gargamela....da ne vjeruješ koji likovi....hhahaha....pa čemu se vas dvojica veselite...pa pogledajte kakvi ste...hhahaha

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:33 02.07.2015.

ako se upropasti dinamo, neće se imati više ijednog kluba u europa ligama. nek se jova smije samo, najslađe se smije onaj koji se zadnji smije. gdje su dokazi? eduardo izjavi oda je na ruke davao novac.. divno! što ga ga ne traži da mu ga vrati?

VL
DU
Deleted user
10:54 02.07.2015.

Imam neki predosjećaj da će dobiti momački uzvrat iz smjera braće Mamić, ionako mu neprijatelja ne manjka u cijeloj RH - pa povrh toga još i Mamići, e to će doista biti odlučno previše, kako glasi fraza...

VL
KO
kova123
11:29 02.07.2015.

Jovanovic, samo prezime govori sve, srbin nam je bio ministar, mrs od kud si i doso !!!

VL
Avatar unfeeling
unfeeling
11:28 02.07.2015.

Slijedeći je Karamarko. Treba maknut sve istaknute oponente i put je čist. Već viđeno. Nadam se samo da hrvatski narod konačno shvaća da imamo demokraciju i da se to može promijeniti na izborima.

VL
SE
senior
11:52 02.07.2015.

Radi se o najobičnijoj političkoj namještaljki SDP-a odnosno premijera Milanovića i njegovog "ljubimca" i potrčka propalog ministra Jovanovića. Smeta im Mamićev javni angažman u korist predsjednice Barbike i HDZ-ea. To je DEMOKRACIJA na SDP-eov način, tko je protiv njih treba ga zgaziti. I ne manje važno ako maknu Mamića izbori u Splitu po njhovu su unaprijed dobiveni. Doduše ovo je mač sa dvije oštrice ali pametnjaković Milanović nije dovoljno pametan da to shvati.

VL
MI
mica1111
11:36 02.07.2015.

...ja nisam nacionalist...odgajana sam u duhu bratsktva i jedinstva...al kaj je previše previše je...što ovo likovanje Jovanoviću treba...pa vidi vog Stazića...pa svi Srbi sklonili se u SDp...a svi ustašine u HDZ...pa kome da se priklonim ja "normalna"...

VL
RA
ravko1952
12:15 02.07.2015.

Slike uvijek sve najbolje govore Hrvatima bi trebalo biti dovoljno što se srbčad u vlasti izbezumila od radosti. Prekodrinski komentatori u ekstazi...no sve u svoje vrijeme.

VL
DU
Deleted user
11:50 02.07.2015.

Pa dobro jel to nije KRUNSKI dokaz da je ova drzava od strane sdp pretvorena u sjevernu koreju ?!? Kakve on veze ima s pravosudjem,uskokom ?? Sad je svima i jasno zasto je osnovan pnuskok. Za politicke procese i progone.strasnoo u sto ste pretvorili RH.

VL
MA
matador007
12:16 02.07.2015.

Nisam ekonomist,imam srednju školu,nogomet pratim jer su muž i sin strastveni nogometaši. Kada se jedan saborski zastupnik toliko veseli nečemu,a oni prvi kažu da je svatko nevin dok se ne dokaže da je kriv,onda to smrdi na nešto izmontirano ii tako politički motivirano da je to sramota.Kod nas kažu-ako Bog hoće i mrtvac prdne.Ovo mi je u toj razini-nekome se hoće nešto prikrpati pa će se dokazi naći,nije problem.Žalosno je na što je spala ova zemlja,prežalosno.

VL
Avatar navijač
navijač
12:05 02.07.2015.

Kako ćemo se tek mi nasmijat kad Jovanče hrvatski branitelj dođe na red, a još ničija nije do zore gorjela.

VL
Avatar tituš
tituš
11:34 02.07.2015.

u odnosu na ove, ja sam na strani Mamića!

VL
Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
12:06 02.07.2015.

ma sve je to sad super, a sta ce biti ako se na kraju dokaze da mamici nisu krivi... iako smatram da jee ovo sve sad zbog skorih izbora jer na vlasti su skori 4 godine a nisu nista uradili bas do sada. tako milanovic se najednom sjetio tudjmana, branitelja i sl da ubere koji glas. dok nam drzava postaje sve starija jer mladih niti nema i kriju prave podatke. a svaka vlada bi trebala raditi u interesu drzave i ljudi koji u njoj zive a ne u interesu nekih vanjskih utjecaja. hdz se okrece zapadu i washingtonu, berlinu i sl, sdp se okrece beigradu i moskvi. a trebali bi i jedni i drugi se okrenuti prema zagrebu, splitu, osijeku, rijeci i td, i td jer njima se okrenu tek zadnjih 6mj pred izbore pa se sjete i nas malih. a taj novac od kriminalaca bolje da ulazu da nam drzava izadje iz krize nego za sebe i nove aute i sl. puno veci kriminalci se krecu nasom drzavom od mamica i slicnih a to su POLITICARI.

VL
Avatar MK
MK
14:12 02.07.2015.

A jeli je Željko Jovanović kolegama u Saboru pokazivao ugovor o radu u Opatiji koji je pripremio za slučaj odlaska iz vlade?! A jeli je Željko Jovanović kolegama u Saboru pokazivao što su našli "njegovi" športski inspektori kada su češljali Dinamo?! A je li je Željko Jovanović kolegama u Saboru pokazivao račun za mahagoni-namještaj u uredu kad je postao ministar?! A je li je Željko Jovanović kolegama u Saboru pustio snimku sa Marakane u BG-u dok se on od zadovoljstva krefelji a iza tutnja "Marš na Drinu"...?!

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.