Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
theo walcott

Hrvatski ''krvnik'' ne ide na SP!

Theo Walcott
Reuters
01.06.2010.
u 14:58

– Svi su oni zaslužili mjesto u reprezentaciji. Jasno im je da su najbolji engleski nogometaši, ali, nažalost, više od 23 igrača ne mogu povesti – tvrdi Capello.

Engleski izbornik objavio je popis od 23 nogometaša koja će odvesti u Južnu Afriku.

Jedno od najvećih iznenađenja bilo je izostavljanje Walcotta, mladića koji je praktički sam srušio Hrvatsku na Maksimiru u kvalifikacijama za SP. Uz Walcotta neće biti Adama Johnsona i Darrena Benta, a poziv će dobiti Joe Cole iz Chelseaja koji je impresionirao protiv Japana ovog vikenda. Velikim gubitnicima prozvani su i Huddlestone i Dawson, suigrači hrvatskog trojca u Tottenhamu.

– Svi su oni zaslužili mjesto u reprezentaciji. Jasno im je da su najbolji engleski nogometaši, ali, nažalost, više od 23 igrača ne mogu povesti. Mlad je, bit će za njega vremena – tvrdi Capello.

Vratari: David James (Portsmouth), Robert Green (West Ham United), Joe Hart (Manchester City)

Braniči: Ashley Cole (Chelsea), John Terry (Chelsea), Rio Ferdinand (Manchester United), Glen Johnson (Liverpool), Ledley King (Tottenham), Jamie Carragher (Liverpool), Matthew Upson (West Ham), Stephen Warnock (Aston Villa)

Veznjaci: Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), Michael Carrick (Manchester United), James Milner (Aston Villa), Gareth Barry (Manchester City), Joe Cole (Chelsea), Aaron Lennon (Tottenham), Shaun Wright-Phillips (Manchester City)

Napadači: Wayne Rooney (Manchester United), Peter Crouch (Tottenham), Emile Heskey (Aston Villa), Jermain Defoe (Tottenham)

Koga nema: Michael Dawson (Tottenham), Leighton Baines (Everton), Tom Huddlestone (Tottenham), Adam Johnson (Manchester City), Darren Bent (Sunderland), Theo Walcott (Arsenal), Scott Parker (West Ham)

Engleska prvu utakmicu igra protiv SAD-a 12. lipnja, a u skupini još ima Slovence i Alžir.

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:27 02.06.2010.

Hrvatski \'\'krvnik\'\' ne ide na SP i sada če kockasti navijači krvave duše pratiti kako igra Slovenija!

OB
-obrisani-
15:44 02.06.2010.

Zacijelit će nam duše kad budemo gledali kako Slovenci vade lopte iz svojie mreže i to više puta,recimo tri najmanje.Ako na svakoj odigranoj utakmici budete primili manje od tri gola smatrajte to velikim uspjehom.Ja sem Slovenac a kličem se Mujo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije