Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
račun za huligansko ponašanje
Povratak na članak

Uefa donijela odluku, HNS kažnjen sa 100 tisuća eura!

Hrvatskoj to nije najveća kazna u povijesti, zbog svastike smo kažnjeni istim iznosom, ali i s dvije utakmice bez publike, a nedavno smo kažnjeni i sa 135 tisuća eura i dvije utakmice bez publike zbog incidenata na prijateljskim susretima protiv Izraela i Mađarske.

Komentari 330

AB
abendblatt
12:08 20.06.2016.

Novinari, nemojte srati i teroriste nazivati "Hrvatskim navijacima" to je uvreda za svakog Hrvatskog navijaca, a ja cu osobno podici krivicne prijave protiv svakog izgrednika kad ih Policija potvrdi, pa nek sad "odvjetnici terorista" razmisle o privatnim tuzbama.

VL
DI
Dingač
10:44 20.06.2016.

trebala bi uefa i francuska strepiti zbog nesigurnosti u njihovoj državi. hrvatska treba tužiti francusku zbog terorističkog napada na naše igrače i gledatelje u francuskom stadionu! zašto francuskom veleposlaniku hrvatska predsjednica nije održala prosvedni govor i izbacila ga iz zemlje !? dosta je sprdnje s našom zemljom i sa nama hrvatima gdje god dođemo. nismo mi štakori da se plašimo svakog psihopate koji prođe pored nas. ako oni kazne nas kaznimo i mi njih. mi imamo francuze u šaci ... njihove tvrtke posluju u hrvatskoj a ne naše u francuskoj. francuski proizvodi strše na našim policama u trgovinama a hrvatskih nema nigdje u francuskoj. dosta je tih hrvatkih neprijatvlja. izbacimo ih iz zemlje pa onda možemo početi s uzajamnim tužbama.

VL
MA
markro3
10:43 20.06.2016.

Ne smiju biti dvostruki kriteriji. Ako nisu kaznili francusku reprezentaciju zbog terorističkog napada ISIL-a i prekida utakmice s Njemačkom, ne bi trebali kazniti ni hrvatsku reprezentaciju zbog malo blažeg terorističkog napada. Treba kažnjavati teroriste neka oni plate štetu. Ovrhe odmah njima i njihovim roditeljima.

VL
PO
portugisac
11:54 20.06.2016.

I tu smo nedosljedni i kilavi jer nema nikoga da tresne šakom o stol i da kaže UEFA -i da je dosta toga njihovoga terora nad Hrvatskom. Već dva dana gledam i slušam kako Francuzi govore da je UEFA kriva za te nerede pa zašto da mi onda snosimo odgovornost. Ako domačin okrivljuje UEFA-u zašto se onda mi ustručavamo i bojimo.

VL
EL
EldersRealm
12:02 20.06.2016.

Opet navala trofaznih u komentarima po zadatku s Iblerovog?

VL
Avatar wakanda
wakanda
13:56 20.06.2016.

a ove kazne za rasizam su radi vikanja u boj u boj i za dom. katastofa, uskoro cemo biti kaznajavani zato sto nosimo grb hrvatske na dresovima zato jer je to fastisticki i homofobno.

VL
SU
Superhero
12:20 20.06.2016.

Englezi, koji su isto poznati po neredima, obicno su manji od makovog zrna (kao sto kaze moja baka) doma jer znaju da tamo, na otoku, ako naprave nered, policija ce ih ne samo dobro prebiti nego ce ih baciti u zatvor 10 godina.. Sad nek mi netko objasni zasto nasa policija ne radi svoj posao? oni tocno znaju imena i prezimena ovih degena koji nas sramote svaki put jer kako bi drugacije Talijani (govorim o incidentu na San Siru) i Francuzi znali unaprijed da dolaze 'opasni Hrvati'? eh sad moje pitanje je sljedece: koje su tu igre u pitanju? sto nasa tajna policija nije u stanju da uhvate ove seljake ?? Koliko je stvarno Mamic mocan?

VL
CA
cavalier
15:17 20.06.2016.

Pa zar ne vidite vrlo jednostavno rješenje! Ako bude samo novčana kazna, sve plaćaju huligani. A ako nas protjeraju sa prvenstva, protjerajmo mi huligane iz domovine sa zabranom povratka ikada. A isto tako trebamo kazniti i same francuze zbog neobavljanja svoga posla za koju su dobili silnu lovu!

VL
DU
Deleted user
11:58 20.06.2016.

Biti će to opet novčana kazna i koja utakmica bez navijača. Problem se opet neće riješiti.

VL
Avatar George Bailey
George Bailey
16:19 20.06.2016.

STvarno je nelogično i nepravedno da UEFA kažnjava matične saveze zbog propusta organizatora.

VL
GE
gemist
12:45 20.06.2016.

Naravno da su krivi huligani i ako je HNS dao Francuzima informacije kak piše u članku što pa su radile francuske sigurnosne službe?Na taj način su mogli oni profesori i doktori što su stigli u EU kao izbjeglice ili njihovi domaći koji još nisu trenutno aktivni,umjesto raketa,unjeti štapine dinamita koji su slične veličine i razvaliti pol stadiona

VL
Avatar pendreck
pendreck
18:06 20.06.2016.

koliko su identificirali oko 20? Hm 100.000 € plus jedno 300.000 € ostete za redara zbog topovskog udara, + ostedte za.... Bit ce po orjunasu preko 100.000. Nadam se s i odleze malo u zatvoru kao ljubavnici teskim kriminalcima...-.Samo ne dati vasiljija....

VL
Avatar Tranquillo
Tranquillo
15:49 20.06.2016.

Uz ovakve sigurnosne propuste francuskih organizatora, kao i funkcionalno hrvatsko pravosuđe, nešto slično treba očekivati na utakmici sa Italijom.

VL
AO
ante.oreskovic75
10:43 20.06.2016.

Uefa će nam reči tko smo i kako smo jadni???ZAŠTO IMAMO POLICIJU?DA SAMA SEBE POTKRADA I ODREĐUJE SE LIJEVO ILI DESNO.JADNO!!ZAŚTO IMAMO SDOVE ISUCE?DA SE UZ ODVJETNIKE BESRAMNO BOGATE UVJETNIM OSUDAMA ZA NEDJELA POJEDINACA.ZAŚTO IMAMO POLITIČARE?DA TO NE ŽELE PROMJENITI JER IMAJU BIRAČE.Moraju postati cijenjeni kolege zastupnici!I još su uvjereni,čini se opravdano,da čemo im dati svoj glas da i dalje od svega prave kaos i gledaju bolesnike koji im odobravaju.AKO NETKO ZNA KAKO SE RIJEŠITI OVAKOVE VLASTI bit če mu beskrajno zahvalan običan narod u ime kojeg se kunu političke ulizice koje sebe nazivaju još i cijenjenim.Do tada ostaje mi ili oni.Da su bar pošteni pa da odrede koji su to!Sigurno nisu oni silni koji su dali živote za ovu zakon ali ne za ove tipove!

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
13:24 20.06.2016.

Kada HNS dobije račun na ime kazne od UEFA-e, jednostavno neka podijeli iznos na "junake" s malom pišom koji su isto omogućili, pa neka isti podmire račun (može na 12 rata). Putovnice im treba doživotno uzeti, a kad postoji mogućnost od ponavljanja medjela unutar granica EU, onda se par dana prije moraju javiti u policiju i ostati na punom pansionu u Remeincu dok mogućnost ponavljanja nedjela ne završi.

VL
KT
komen_tar
18:26 20.06.2016.

Iako je kazna katastrofa, dobro je pa nas nisu izbacili. Nisu nas smjeli vise kaznit jer nisu ni Hrvatska ni HNS organizirali utakmicu, inace... Ovi huligani kazu da je Mamic ostetio drzavu, a oni su ostetili HNS za 1 mln EUR. Ako bude Mamic odgovarao neka onda i oni odgovaraju za ucinjenu stetu.

VL
77
777CRO
18:03 20.06.2016.

Ciji su to navijači ??? Hrvatski sigurno nisu ??? Do kada ??? Oni navijaju za drugu drzavu a uništavaju sve sto je Hrvatu sveto !!!' Bez oprosta !!!

VL
Avatar quousque tandem
quousque tandem
18:51 20.06.2016.

Odlično, sada znamo kolike kazne trebamo naplatiti tim bijednicima kad se vrate u Hrvatsku. Nakon što odleže 20 godina u francuskim zatvorima zbog terorizma, naravno.

VL
Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
19:04 20.06.2016.

mogli bi e Ostojići i Milanović žaliti sudu na ovakovu preblagu osudu!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar bokolo
bokolo
16:16 20.06.2016.

Ni nacisti nisu davali kolekrivne kazne kada su pocinitelji bili prepoznati.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.