Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMINIK KOTARSKI

Hrvat je postao junak Grčke: 'Da nisam poklonio prvi gol, možda se Dinamo ne bi niti vratio'

Solun: PAOK i Dinamo u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige
Foto: rafail georgiadis
1/106
14.03.2024.
u 22:41

"Očekivali smo prolaz, ali dobiti 5-1 u ovakvom ambijentu stvarno nije lako. Sretan sam i ponosan na dečke", rekao je hrvatski vratar PAOK-a, Dominik Kotarski

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu se uspjeli plasirati u četvrtfinale Konferencijske lige, u uzvratnom su susretu osmine finala izgubili na gostovanju u Solunu od PAOK-a s 5-1 (3-0) te tako ispustili prednost od dva gola koju su izborili u prvoj utakmici. Jedan od junaka grčke pobjede bio je hrvatski vratara Dominik Kotarski koji se istaknuo s nekoliko fantastičnih obrana. Nakon utakmice u Zagrebu Kotarski je kazao kako PAOK može puno bolje, što se u Solunu i pokazalo.

Treba li Dinamo dati otkaz Jakiroviću?

"Ispalo je da sam egoističan, bez respekta prema Dinamu, ali mi smo u Zagrebu stvarno odigrali jako loše. Možda čak i najgoru utakmicu u sezoni. To se pokazalo večeras. Odigrali smo fantastičnu utakmicu, posebno prvo poluvrijeme, stvarno smo izdominirali".

GALERIJA Dinamo je izbačen iz Europe! Golijada PAOK-a nanijela je težak poraz plavima (5:1)

Solun: PAOK i Dinamo u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige
1/106

"Vjerovali smo u sebe, cijeli ovaj tjedan koji smo imali smo dobro radili. Očekivali smo prolaz, ali dobiti 5-1 u ovakvom ambijentu stvarno nije lako. Sretan sam i ponosan na dečke."

VEZANI ČLANCI:

Možda i ključni trenutak utakmice bio je kada je Kotarski pri rezultatu 3-1 skinuo "zicer" Špikiću. "Dobro, možda da nisam poklonio prvi gol, možda se Dinamo ne bi niti vratio. Sve u svemu zadovoljan sam obranama," poručio je na kraju hrvatski vratar.

VIDEO Velimir Zajec o prvim planovima: 'Sportski direktor je iznimno važan u klubu, potreban je čovjek koji je svjež i zna što radi'

Komentara 4

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
23:23 14.03.2024.

Ma niste vi bili toliko dobri, koliko je Dinjamo bio kukavelj

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
08:34 15.03.2024.

Nebitna izjava nebitnog golmana. Good job, Evening paper.

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
07:22 15.03.2024.

Branio si očajno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije