Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAK PORAZ U SOLUNU

Navijači ponovno bijesni: 'Jakire hvala i doviđenja! Dinamovo proljeće počinje njegovim odlaskom'

Solun: PAOK i Dinamo u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige, igrači u obilasku stadiona
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/106
14.03.2024.
u 21:50

"Nije bilo odgovora na njihovu agresiju. Iznenadilo me što prvi put moj igrači nisu htjeli primiti loptu. Nismo pokazali hrabrost ni odvažnost u igri s loptom", rekao je Sergej Jakirović kojeg mnogi navijači krive za ovaj poraz

Dinamo je na gostovanju kod PAOK-a, u uzvratu osmine finala Konferencijske lige, poražen s visokih 5:1. Tim rezultatom je grčki klub s ukupnih 5:3 izborio prolazak u četvrtinu finala europskog natjecanja, a plavima preostaje teška borba za obranu naslova prvaka Hrvatske. Međutim, Dinamov trener Sergej Jakirović lošim rezultatom njegove momčadi na domaćim terenima već gotovo tradicionalno izaziva bijes navijača ove sezone. Novi europski kik donosi mu i nove prozivke.

GALERIJA Dinamo je izbačen iz Europe! Golijada PAOK-a nanijela je težak poraz plavima (5:1)

Solun: PAOK i Dinamo u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige, igrači u obilasku stadiona
1/106

"Jakire hvala i doviđenja", stoji u najpopularnijem komentaru na profilu Dinama. "Svu odgovornost snosi Jakirović. Nakon katastrofalnog prvog poluvremena, ti drugo krećeš s istom postavom koja je se poplašila grotla Soluna gdje 30 tisuća ljudi stoji i zviždi dok ti imaš loptu. PAOK nije toliko jak koliko će na kraju pokazati konačni rezultat. Dinamo je bolja momčad, a konačni rezultat ne bi bio ovakav da trener nije p*** i da je u tekmu krenuo s 2 napadača i blagim presingom", nadovezuje se drugi komentar.

Treba li Dinamo dati otkaz Jakiroviću?

"Dinamovo proljeće počinje odlaskom Jakirovića", stoji u jednom od komentara. Novi predsjednik Dinama, Velimir Zajec, naveo je da trener Jakirović ima punu potporu s njegove strane. Treba vidjeti hoće li to tako ostati i nakon ovog poraza.

VEZANI ČLANCI:

"Nije bilo odgovora na njihovu agresiju. Morali smo biti i jači nego u Maksimiru. Možda smo i pali pod atmosferu. Iznenadilo me što prvi put moj igrači nisu htjeli primiti loptu. Nismo pokazali hrabrost ni odvažnost u igri s loptom. Pritisak se povećavao. Prvi gol je jako jeftin, totalna neodgovornost. Ne možemo iz svoje kože", rekao je Jakirović nakon utakmice.

VIDEO Vlatka Peras bi za raskid dobila godišnju plaću top igrača

Komentara 28

LL
lijepa_li si
22:41 14.03.2024.

sad će samoupravljači dovest nekog trenera iz regijona. jok zapad, istok!

AG
Agram1960
22:28 14.03.2024.

Iz ovog Dinama ovo je maksimum. Mogu pokušati s nekim novim trenerom no bojim se da bi to bilo vrlo lođe. Momčad je odigrala otvorenog garda nije bilo bunkerice napadalo se no očito faktor sreće večeras nije bio na našoj strani. A svaki udarac grka završi u mreži Bilo je pogrešaka Teofil dva puta ostaje iza hrvajuć se umjesto da ostavi u ofsajdu i padnu golovi Špikić i Ristovski vrlo loše završavali napade bez kvalitetnog centaršuta i niz toga ali to su individualni nedosrtatci

Avatar Trava
Trava
22:47 14.03.2024.

Budimo realni prvo rasprodaja najbolji igraca na pocetku prvenstva plus Dinamo cijelo vrijeme igra dvije utakmice tjedno i to vecinom sa istim igracima koji su vjerovatno preumorni . Ne treba odmah krenuti pljuvanje,glavu gore i idemo dalje👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije