Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL

Blage kazne Olimpiji zbog namještanja

Olimpija Medveščak (1)
Pixsell
17.02.2012.
u 11:58

Vodstvo EBEL-a kaznilo je Olimpiju te njezina vratara Pintariča i trenera Järvenpää zbog namjernog puštanja gola pri kaznenim udarcima na utakmici s Red Bullom u petak

Podsjetimo, u izvođenju kaznenih udaraca gostujući golman Matija Pintarič dva se puta pomaknuo s gola i tako svojim protivnicima darovao pobjedu.

Ovakav rasplet događaja je Olimpiji u prvom kolu doigravanja donio za protivnika mađarsku Albu, a da su pobijedili, išli bi na Red Bull Salzburg, puno težeg protivnika.

Olimpija je zbog svega kažnjena sa 10.000 eura, Pintarič sa šest utakmica neigranja plus četiri uvjetno (rok kušnje tri mjeseca), a trener Järvenpää s dvije plus dvije utakmice uvjetno.

Kazne i nisu velike, pogotovo što je Pintarič drugi golman Olimpije, pa njegov izostanak i neće previše osjetiti.

Ključne riječi

Komentara 7

MA
Mamlaz
12:39 17.02.2012.

P.S. Pintariču, care!!! :)))

MA
Mamlaz
13:38 17.02.2012.

Ajde, ajde, čemu minusi za ovaj zadnji komentar? Frajer je \'sredio\' da se u četvrtfinalu kolju 2 najbolje austrijske momčadi. Neprocjenjivo :)

MA
Mamlaz
12:37 17.02.2012.

Čudno. Ja sam kroz zadnje 3 sezone dobio dojam da bi Osterajheri htjeli da im se golmani Albe, Olimpije i Medveščaka miču s gola kad pucaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije