Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILI NA POLJUDU

Bijeli izludili navijače: 'Hrpa klošara postrojava igrače! Perišić neće ostati u Hajduku'

Split: Hajduk i Osijek sastali se u 30. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/58
14.04.2024.
u 19:21

"Perišiću ako iduće sezone ne budeš igrao u Hajduku, ja te u potpunosti razumijem i ništa ti neću zamjeriti", napisao je jedan od navijača razočaran novim porazom bijelih

Hajduk je u utakmici 30. kola Hrvatske nogometne lige upisao novi poraz na Poljudu. Ovoga puta ih je svladao Osijek rezultatom 1:2. Prvi pogodak na susretu zabio je Anton Matković u 19. minuti. Hajduk je izjednačio pogotkom Aleksandra Trajkovskog u 28. minuti, a konačan je rezultat postavio Ramon Mierez u 42. minuti. Time je Hajduk ostao na 55 bodova, dok se Osijek popeo na 45 bodova, deset manje od Hajduka i jedan više od Lokomotive.

Nakon utakmice je Hajduk na društvenim mrežama objavio rezultat, a brojni su navijači u ostavili vrlo kritične komentare. Podsjetimo, nakon poraza od Dinama u Hrvatskom nogometnom kupu, na Poljudu su izbili neredi. Nakon što je policija potjerala pripadnike Torcide s terena tučnjava se nastavila trganjem stolica i tučnjavom na tribinama, a sve se prelilo i na ulice grada. Zbog toga je Hajduk dobio golemu novčanu kaznu i utakmice na Poljudu se igraju bez gledatelja. Nakon što su poraženi na Rujevici u 29. kolu, iz kluba su otišli trener Mislav Karoglan i smijenjen je predsjednik Lukša Jakobušić, a nešto kasnije ostavku je podnio sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

GALERIJA Pogledajte kako izgleda tribina koju je demolirala Torcida. Prazan Poljud otkriva razmjere štete

Split: Hajduk i Osijek sastali se u 30. kolu SuperSport HNL-a
1/9

"Igrači izgledaju baš kao da jedva čekaju da odu iz ovog našeg kluba, što me i ne čudi. Hrpa klošara ih postrojava na poluvremenu i vrijeđa, upadaju na teren i trgaju stolice, bacaju baklje... Koji će imalo ozbiljan igrač uopće htjeti doći ovdje. Svaka lijepa priča koja se pokrene i gradi završi na isti način. Teškim raspadom. Ne mogu da se ne sjetim samo kako su 2018. godine klošari napali Saida i Futacsu razbili naočale u trenutku kad smo bili u finalu Kupa i u igri za naslov. Epilog toga nam je svima poznat, totalni remont i borba za peto mjesto. Bojim se da nam ista stvar slijedi i sad. Plus, Perišić nema šanse da ostane nakon svega što se dogodilo. A kakvu smo priliku imali", napisao je jedan od navijača.

"Rijeka izgubi od Istre, Dinamo izgubi zaostalu, mi dobijemo sve do kraja. Rijeka i Dinamo još četiri puta kiksaju i prvaci smo", stoji u komentaru jednog navijača. Drugi pak nije bio toliko optimističan, ali nada se trećem mjestu: "Treba nam još 9 bodova u ovih šest kola i sigurno smo treći. 'Ajmo dečki trenirati kao psi! Kapetane povedi nas, svaka je bitna! Šalu na stranu, j****e se!"

"Perišiću ako iduće sezone ne budeš igrao u Hajduku, ja te u potpunosti razumijem i ništa ti neću zamjeriti", piše još jedan od navijača posrnulog Hajduka koji se trenutno može nadati dostojanstvenom kraju sezone i plasmanu u Europu s trećega mjesta.

VIDEO Dominik Livaković u velikom problemu. Treba li ovo zabrinuti Dalića? 'Navijači su mu okrenuli leđa'

Komentara 14

KP
Karlovacko pivo
19:54 14.04.2024.

Hajduk nije ni onaj jedan gol zaslužio iz aut linije a igranje rukom pa dodavanje lopte golmanu ali sve je to uvaženi sudac progledao kroz prste

Avatar suludih10
suludih10
19:39 14.04.2024.

Osam bodova iza drugog na tablici Dinama i deset bodova iza prvog na tablici Rijeke je realna slika onoga što Hajduk može!

KU
Kujttim
20:57 14.04.2024.

Hajduk je ostao bez 2 vratara, igrače koji su ozlijeđeni neću ni brojati, bez 2 trenera, bez predsjednika i bez sportskog direktora. Sada su ostali i bez gledatelja. Dakle, potpuni raspad kluba. Navijači su demolirali sjedalice na stadionu, kontejnere za smeće, ali ima tu 5 nedodirljivih iz Nadzornog odbora koji se brinu da se tradicija neuspjeha nakon 20 tužnih obljetnica produži na kvarat stoljeća. Tužno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije