Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMPLIMENTI

Guardiola je oduševljen vatrenim: 'Toliko je važan igrač za nas, nevjerojatno se dobro prilagodio'

Champions League - Group G - Manchester City v BSC Young Boys
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/7
27.11.2023.
u 15:30

Španjolski menadžer Pep Guardiola uglavnom ga koristi kao lijevog braniča, Gvardiol je odigrao 13 utakmica, a bio je na terenu 1091 minutu.

Hrvatski reprezentativni stoper Joško Gvardiol sjajno se našao u Premieshipu kao igrač engleskog prvaka Manchester Cityja otkad je stigao iz Leipziga za 90 milijuna eura. Španjolski menadžer Pep Guardiola uglavnom ga koristi kao lijevog braniča. Odigrao je 13 utakmica i skupio 1091 minutu na terenu. 

GALERIJA Guardiola je oduševljen nastupima Joška Gvardiola

Champions League - Group G - Manchester City v BSC Young Boys
1/7

– Nevjerojatan je, nemam riječi za njega. Kako se dobro prilagodio, to je nevjerojatno. Nije lako na početku kad dođeš iz jedne lige u drugu, ali on je igrao na visokoj razini. Jako nam je važan igrač – oduševljen je Guardiola našim Joškom, a dotaknuo se i drugog Hrvata, Matea Kovačića. 

VEZANI ČLANCI:

– Nevjerojatna osoba, kao i svi novi igrači koji su dosad ove sezone bili vrhunski – kazao je Pep.

Inače, Kovačić je ljetos za 29 milijuna eura došao iz Chelseaja na Etihad i također je pokazao da će biti dostojna zamjena za Gundogana. 

 

Komentara 4

BU
Bubalamala
20:50 27.11.2023.

Toliko ga hvali da ga stalno drži na klupi.

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
17:18 27.11.2023.

Pep Gvardiola neki dan kaze da Joska se jos nije dokazo ili opravda pare potrosene na njega...imate interview online pa pogledajte!

DU
Deleted user
08:10 28.11.2023.

Pa ne znam, neku utakmicu nedavno odigrao je prilično prosječno, pobjegao mu napadač, nije baš briljirao. Ali dobro se prodao, očito, kad se ovakvi članci pišu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije