Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Građani i da Silva zaslužni što je Mamića načelo pravosuđe

Rasplet Mamićeva slučaja dogodit će se ako je država, koja ga je skrivala, to odlučila.

Komentari 79

NE
neznamja
20:48 29.11.2015.

nije Problem u Mamicu Problem je da je Dinamo najbogatiji i najuspjesniji Klub iz bivse a to u Hrvaskoj nekima na zalost nikako ne pase.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:02 29.11.2015.

Ajmo ovako, recimo da mamić ode iz dinama, za sobom ostavlja punu kasu to je vidljivo, uspješno je vodio klub bez obzira dali je tu bilo propusta ili ne to je već stvar pravosuđa, e sad, baš me zanima koo bi ga zamjenio, ko je taj vrli mudronja koji sve ove godine na sve moguće smicalice želi doći do pune kasiceee, teško je predpostaviti al saznaće se puno je tu godina rada i truda uloženo na tjeranju mamića iz dinama da se nebi objelodanilo njegovo ime i prezime, moje skromno osobno mišljenje je da se ovdje neradi ni o kakvom tjeranju pravde na vidjelo nego o čistom preuzimanju zlatne kokice na silu, doće do para a da nije ni oro ni kopo, živi bili pa vidjeli....da se razumjemo nisam neki simpatizer mamića al nisam ni naivec pa da vjerujem u poštene namjere ove trenutne sekte na vlasti, eto.....

VL
BE
berogrga
20:52 29.11.2015.

Gdje je optužnica, gdje je presuda suda? Mediji i politika se iživljavaju godinama nad Mamićem, dežurni partijski komentatori kleveću na temelju izopačene percepcije kojima ih hrane partijski mediji. Uglavnom, pnuskok, mediji i vi dežurni partijski internet komentatori niste sud i nije vam ovo 1945. da optužujete i sudite kao vaši svjetonazorski idoli. Hrvatski mediji su na dnu liste po slobodi medija, zašto je to tako vidimo iz slučaja Mamić. Vi mediji se iživljavate i radite hajku nad Mamićem koji vodi uspješno najbogatiji klub u regiji, a šutite o pranju 500 milijuna kn preko tvrtki za koje lobira Krešo Milanović, šutite o nalazu državne revizije koja je otkrila nestanak 16 milijardi kn u režiji sdp-ovaca, pitam se tko je tu moćan i nedodirljiv, Mamić sigurno ne.

VL
NE
Nemanadimak
23:15 29.11.2015.

Tko ovom Flaku daje pravo pisati ovakve stvari? Otkuda njemu informacija da je drzava skrivala Mamica? Pa ovaj novinarcic, koji je u stvari niko i nista vec vise godina na sve nacine vrijedja Mamica i njegovo djelo. A sad se nasladjuje tudjoj nesreci. Da nam je vise ovakvih ko Flak propali bi vec davno, a da nam je vise takvih ko Mamic, svima bi bilo bolje. Pa Mamic i Flaku daje posao, jer da ga nema, Flak nebi imao o cemu pisati.

VL
Avatar jebb
jebb
22:59 29.11.2015.

Cuj, "gradjani" su zasluzni za Mamicev progon!? Ti "gradjani" su trebali biti u corci mnogo prije Mamica. Otkud tim "gradjanima" novci za putovanja, ulaznice, transparente, odvjetnike... Rijetki od te bagre rade, tko ih financira? Da li ce poreski obveznici to ikada saznati? Cinjenica je da su HNS i Dinamo jedine dvije institucije od znacaja koje rezim jos uvijek ne kontrolira. I u tom grmu lezi zec! Jednom kad rezimska mafija zgrabi HNS i Dinamo, bas kao sto su zgrabili i sve medije, "gradjani" ce biti zadovoljni! A profesionalni uhljebi ce poceti sa potragom za novom zrtvom...

VL
RM
Robespierre_Mne
21:37 29.11.2015.

Da ponovim pricu od prije neku noc...Ne mogu da vjerujem koliku negativnu sliku pravite covjeku,pa on skoro ispade za sve kriv sta se desava u Hrvatistanu!Jednostavno vi krivite covjeka koji je svojim znanjem i umijecem stekao svoj novac,ne kazem da je on normalno sazluzen,ali ja moram da je za mene Zdravko Mamic jedan-gospodin!!!covjek koji se bori lavovski da sacuva renome ex-yu fudbala,prodaje igrace,njima koristi njemu koristi,hranu te djece porodice...pogledajte ostalu veliku cetvorku hajduk polufinalista lige sampiona- sprdnja,partizan finalista lige sampiona-trop(jedino sto prodaju igrace i to djecu nebrusene dijamante,za nikakve pare ali oni sve tamo pokradose,pa jedva imaju da plate stfruju i da kupe fudbalske lopte...)crvena zvezda osvajac lige sampiona-na koljenima.Dok za mene Gospodin Zdravko Mamic kolko tolko drzi stabilan klub koji igra u ligi sampiona,i nazalost zbog nase ex-gluposti je topovsko meso,ali da ne duljim...a vi se zakokodakali na njega ko da vam je on kriv za vase probleme i za vasu pustosenu drzanu.jel vam krivo sto Mamic ima vise kesa nego vasa drzavna kasa,e ja vam kazem-nije!Da je neko normalno vrijeme ko prije,on nebi danas bio to sto jeste,ali u vremenu danasnje iskrivljenosti covjek samo radi pametno svoj posao,igraci uzimaju milionske novce,klub kako tako opstaje i na vasu zalost covjek vas odra vas od para,samo makar on te koristi za dalji obrt,inace da je nekim cudom klub dinamo u drzavnom vlasnistvu dosad bi ga kompletno ocerupali vasi turbo giga mega hrvati...poruka od mene je da izdrzite gospodine Mamicu,vi ste za mene u ovoj situaciji mucenik i borac!

VL
SA
santos008
07:03 30.11.2015.

Da nam je ovakvog predsjednika Vlade ,pa da radnici imaju ko igraci ,dobre i redovne place ,da nam izvoz ne budu banane vec vlastiti proizvodi pa neka i predsjednik Vlade ima dobru placu kad je zaradi a ne ko sada,narodd gladan a on se bahati .Hrvatska,Hrvatska!!!!!!!!!!.

VL
BU
buljanzeljko453
08:43 30.11.2015.

Flak je dno hrvatskog novinarstva, primjer neuspjesnog covjeka, za koje krivi druge, optuzuju itd. .a na liku gos. Zdravka mamica jos moze malo zaraditi, pa covjek 10 godina nista drugo ne zna napisati niti je napisao da nije bilo mamica.ca. Samo se ponavlja hipnotizirani tip. .komedija

VL
KA
karlodrago
21:30 29.11.2015.

Igor Falk mora da je SDP ovac.E moj Igore da imamo više Mamica i u politici i u sportu.

VL
PE
perfa57
10:00 30.11.2015.

Novinar se služi prokušanim komunističkim metodama napada. Unaprijed je osudio najuspješniji klub u RH, a ako se ne osudi onda je kriva Hrvatska. Dokazani mrzitelj Hrvatske i Dinama.

VL
MA
..Marsijanac
22:41 29.11.2015.

I ti Igore Fuck cjelovremeno podvaljujes.Nisu to nikakvi modri navijaci ,nego crveni nasilnici. I sto je za sve ove godine Dudu dokazao na sudu ? Apsolutno nista. Bio je punoljetan kad je potpisivao sporazum .Ako ga nije razumio trebao je uzeti pravnika. Kako bi svijet sporta izgledao kad bi svi negirali potpisani sporazum kako je to Eduardo ucinio . Do sada je drzavni porezni ured priznao da je Zoran Mamic bio 100% u pravu a slicno ce biti i sa Zdravkom.U tom scenariju : tko ce platiti odstetu Mamicu za nacinjenu stetu i unisten ugled. Ovu crvenu Hrvatsku treba suditi u Haagu.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:33 29.11.2015.

Ja se isto nadam da će građani kroz novoustoličenu vlast biti zaslužni da crtači svastike odu u ropotarnicu povijesti !

VL
SP
Spezispezi
08:15 30.11.2015.

Kažu treba reformirati pravosuđe i da je to skup proces; šta skup, samo stavite ovakve novinare za sudce u sve riješeno u par minuta, ne treba skupe sudnice, ročišta i pusti novci. Oni će presuditi u 5 minuta, oni već čim vide facu znaju tko je kriv a tko ne. Ovakvih sudaca su nam puni mediji, a cijelo novinarsko društvo djeluje po istome modelu. Jedino treba vidjeti bi li se dalo nekako još ukinuti zatvore, pa da se krivce presudi po kratkom postupku da trošak bude manji.

VL
LI
Lisabon
10:58 30.11.2015.

Flak,bu pala bozicnica za ovaj clancic?

VL
Avatar utunelu
utunelu
07:48 30.11.2015.

nek ovdje ..i to oni pametnjakovici koji glasaju za sdp tzv brain washo,kazu da im je mamic nesto ukrao!!pazi tu pamt njima je nesto ukrao??pa kako to mamic njima krade?posudio je mamic lovu od njih pa im nije vratio?sta bi mogao mamic posudit od sdp protuha?hrvtsku mrznju?Ak ne znate zdravko je i prije dinama bio imucan vise nego mi svi,osim toga privatno je zdravko ok covjek

VL
24
24ivan
09:31 30.11.2015.

Pa koga farbate kakvi građani i da silva recite komunisti,srbi i udba ako je netko uspješan a to ne dijeli sa njima onda je protiv njih i treba ga likvidirati to u uređenim državama nema

VL
ĆA
ćaćaća
11:02 30.11.2015.

da su barem u tim kombinacijama linić i sdp poduzetnici te političari sl njemu onda bi država krenula ka oporavku..

VL
ZO
zoom
18:21 01.12.2015.

da je mamić neuspješan kao brbić i da je dinamo neuspješan kao ajduk, flekica ne bi niti jedan članak o mamiću napisao

VL
LU
lukateli1
11:53 30.11.2015.

Mamic je kriv za rusenje ruskog aviona! Rusi misle da su to Turci! Nisu Turci krivi! mamic je kriv! I drugi Mamic! Pa onda Kovac! I drugi Kovac! I jos Suker! Al', mamic je najkrivlji!

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
15:05 30.11.2015.

Daj novinaru ispitaj zašto je za utaju poreza Babić iz Indexa osuđen samo na guljenje krumpira, a Mamića bi utamničili na dugogodišnju kaznu? Jel to pravednost po Josipoviću?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.