Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENULA NOVA SEZONA

Futsal Dinamo ponovo slavi: Pobijedio Olmissum s nevjerojatnih 6:1

Zagreb - 1. HMNL, 1. kolo: MNK Futsal Dinamo - MNK Olmissum
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
22.09.2023.
u 23:27

Osim one između Dinama i Olmissuma, igrale su se i druge utakmice prvoga kola. U Dubrovniku je Square ugostio Crnice iz Šibenika i slavio s 4:0. S druge strane Vrgorac je na domaćem terenu odigrao neriješeno (3:3) protiv Uspinjače

Konačno je krenula nova sezona prve lige hrvatskog futsala, HMNL-a. Nakon što je Futsal Dinamo u prošloj sezoni osvojio svoj prvi naslov, dopunio je svoju kolekciju i trofejem Superkupa. U oba navrata pobijedili su Olmissum. Dinamo i Olmissum će Hrvatsku predstavljati u Ligi prvaka, a bit će i domaćini svojih kvalifikacijskih skupina u glavnoj rundi. 

Međutim, prije europskih utakmica, dvije momčadi ponovo su se susrele večeras, u Dvojci Doma sportova od 20:15. Dinamo je ovom prilikom ostvario svoju najveću pobjedu nad Olmissumom do sada slavivši s visokih 6:1.

GALERIJA Futsal Dinamo osvojio svoj prvi naslov prvaka Hrvatske

Zagreb - 1. HMNL, 1. kolo: MNK Futsal Dinamo - MNK Olmissum
1/23

Osim toga igrale su se i druge utakmice prvoga kola. U Dubrovniku je Square ugostio Crnice iz Šibenika i slavio s 4:0. S druge strane Vrgorac je na domaćem terenu odigrao neriješeno (3:3) protiv Uspinjače.

VIDEO Proslava navijača Futsal Dinamo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije