Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODALI POČAST

FOTO Vatreni zapalili svijeće za žrtve Domovinskog rata. Legende posjetile Vukovar i Ovčaru

Drago Sopta/HNS
16.11.2023.
u 21:38

Vatreni su na rubnik uz Ulicu grada Vukovara položili svijeće uoči predstojećeg Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje koji se u subotu obilježava u Hrvatskoj.

Po povratku s večernjeg treninga, hrvatska nogometna reprezentacija zaustavila se kod Spomenika Domovini kako bi odala počast žrtvama Domovinskog rata, a uoči obilježavanja Dana sjećanja 18. studenoga. Vatreni su na rubnik uz Ulicu grada Vukovara položili svijeće uoči predstojećeg Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje koji se u subotu obilježava u Hrvatskoj. Istoga dana, reprezentaciju čeka ogled protiv Latvije u Rigi, objavio je na web stranici HNS

GALERIJA Muke za Dalića: Ostao bez Vlašića, Juranović otpao za Latviju

1/41

"Željeli smo ovom simboličnom gestom odati počast žrtvama Vukovara i Škabrnje, kao i svim žrtvama Domovinskog rata. Zahvaljujući njima, i svim hrvatskim braniteljima, danas imamo priliku predstavljati svoju zemlju i svoj narod, na čemu smo im vječno zahvalni. Danas smo se pomolili za sve žrtve, a u subotu ćemo na Dan sjećanja i zbog njih predstavljati svoju domovinu najbolje kako znamo i možemo", poručio je izbornik Zlatko Dalić.

Uz izbornika Dalića, svijeće su zapalili članovi stručnog stožera te svi igrači predvođeni kapetanom Lukom Modrićem, kao i delegacija Saveza na čelu s predsjednikom Marijanom Kustićem. 

VEZANI ČLANCI:

U jutarnjim satima, delegacija Hrvatskog nogometnog saveza i reprezentacije, koju su činili predsjednik Marijan Kustić, tehnički direktor Stipe Pletikosa, trener reprezentacije Ivica Olić, dokapetan Domagoj Vida i predsjednik ŽNS-a Vukovarsko-srijemske županije Josip Kuterovac, položila je vijenac i zapalila svijeće, najprije kod središnjeg spomen obilježja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru, a potom i na masovnoj grobnici na Ovčari. Ostale fotografije možete pogledati OVDJE

Komentara 6

DU
Deleted user
00:56 17.11.2023.

Svaka cast svim vatrenima! 🇭🇷⚽️🇭🇷

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
21:43 16.11.2023.

Svaka čast!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

AM
Amen
01:39 17.11.2023.

Možemovci I ljevica u Koumrovcu.Mole se za poraz Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije