Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Da sam pauk'

FOTO Srbija ustala protiv njega, a Jokić se zabavlja. Na Instagramu pokazao da nije previše zabrinut

Jokić konji
Foto: Screenshot Instagram
1/4
24.07.2023.
u 19:05

"Idi majstore igraj za Amere i povedi konje sa sobom", poručili su Nikoli Jokiću na društvenim mrežama. Prema pisanju Telegrafa, Jokić ih je odlučio poslušati pa dok rasprave traju, on slavi uspjehe na utrkama i osvojene trofeje

Reprezentacija Srbije će na Svjetskom prvenstvu u košarci krajem kolovoza nastupiti bez zvijezde američkih parketa, Nikole Jokića. Svetislav Pešić, izbornik reprezentacije, sastavio je popis igrača bez Jokića, a srpska javnost je nezadovoljna ovakvom odlukom.

Jokić se s druge strane ne doima osobito zabrinut. Prema pisanju Telegrafa, dok rasprave traju igrač Denver Nuggetsa veseli se uspjesima na utrkama svojih konja i slavi osvojene trofeje. Pišu kako je slavio uz pjesmu Ere Ojdanića, "Da sam pauk".

Foto: Instagram screenshot

Nakon naporne, ali iznimno uspješne sezone u NBA otišao je na odmor i čini se da ga se neće ni za što odreći. Navijači srpske košarkaške reprezentacije loše su primili vijest o njegovom odsustvu. Iz Kurira izdvajaju i neke od komentara na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

"A ti narode ustaj u četiri ujutro da ga gledaš i navijaš", "Ima čovjek obaveza na hipodromu", "Idi majstore igraj za Amere i povedi konje sa sobom", "Ja sam budala što ustajem da bi te gledao", samo su on nekih komentara.

VIDEO Srbija u šoku zbog odluke Nikole Jokića: "Idi majstore, igraj za Amere"

Komentara 2

OB
Oblacni
05:58 25.07.2023.

Mnogo bitno. Sad ce mi dan biti potpuno ispunjen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije