Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENIO IZGLED

FOTO Bivši osvajač Lige prvaka izgleda potpuno neprepoznatljivo nakon što je završio karijeru

Twitter screenshot
29.02.2024.
u 10:21

Ramires je bio važan igrač engleskog Chelseaja koji je 2012. osvojio Ligu prvaka, a svakako se najviše pamti njegov pogodak na Nou Campu protiv Barcelone u uzvratnoj utakmici polufinala (2:2).

Bivši brazilski vezni igrač Ramires (36) već četiri godine je u nogometnoj mirovini, a promijenio je i imidž, te je danas gotovo neprepoznatljiv.  Na fotografiji koja se pojavila na internetu, nekadašnji nogometaš Chelseaja ima nešto dužu kosu, što u igračikim danima nije bio slučaj, a s obzirom da je fotografiran u majici bez rukava, mogu se primjetiti i tetovaže koje mu prekrivaju obje ruke. 

Ramires je bio važan igrač engleskog Chelseaja koji je 2012. osvojio Ligu prvaka, a svakako se najviše pamti njegov pogodak na Nou Campu protiv Barcelone u uzvratnoj utakmici polufinala (2:2).

http://

Momčad iz zapadnog Londona je u finalu svladala Bayern na jedanaesterce, ali Ramires nije igrao jer je bio suspendiran. Ramires je na Stamford Bridge stigao 2011. godine iz Benfice za 22,2 milijuna eura. S plavcima je osvojio Premier ligu, Liga kup, FA kup, Ligu prvaka i Europsku ligu.

VEZANI ČLANCI:

Nakon toga je prešao u Jiangsu Suning, a karijeru je završio u Palmeirasu 2020. godine. Za Brazil je odigrao 52 utakmice i postigao četiri gola. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije