Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

FOTO Alen Babić je uništio protivnika brutalnim udarcima. Pogledajte kako izgleda njegovo lice

Fabio Wardley v Frazer Clarke - The O2
John Walton/PRESS ASSOCIATION
01.04.2024.
u 11:49

Robinson je odao priznanje hrvatskom boksaču na sjajnom meču te otkrio kako je trebao sparirati s Oleksandrom Usikom uoči borbe stoljeća protiv Tysona Furyja 18. svibnja.

Nije bilo nikakvih problema za Alena Babića. Hrvatski boksač ovog je Uskrsa u Londonu upisao svoju 12. profesionalnu pobjedu u 13. meču karijere. Naš se "Savage" vratio pobjedama, nakon što je u zadnjem meču prije otprilike godinu dana izgubio u borbi za WBC Bridgerweight titulu u Poljskoj protiv Lukasza Rozanskog. Danas je "ceh platio" britanski boksač Steve Robinson.

GALERIJA Alen Babić je demolirao Stevea Robinsona

Fabio Wardley v Frazer Clarke - The O2
1/6

Meč je završio u šestoj rundi prekidom na intervenciju suca, a mogao je i puno ranije. Od prve sekunde Babić je silovito krenuo, a gotovo u svakoj rundi Robinson je bio ozbiljno uzdrman. Znao je Britanac par puta zateturati ringom, hvatati se za konopce, dva puta ga je spasilo zvono za prekid runde. Bilo je samo pitanje vremena kada će Babić završiti priču u O2 Areni.

Nakon meča Alen Babić i Steve Robinson objavili su zajedničku fotografiju na kojoj se vidi koliko je štete pretrpio Britanac. Robinson je odao priznanje hrvatskom boksaču na sjajnom meču te otkrio kako je trebao sparirati s Oleksandrom Usikom uoči borbe stoljeća protiv Tysona Furyja 18. svibnja.

VEZANI ČLANCI:

- On je kao radni konj. Bio je neumoljiv. Mislio sam da će se umoriti kroz četvrtu i petu rundi. Usik me zvao na sparing, ali sada ništa od toga. Vratit ću se kad se oporavim - Robinson.

Foto: Instagram

Komentara 2

RE
Realistic
12:23 01.04.2024.

Zlo od “čovjeka” trebao bi biti u zatvoru.

T8
Tomo-81
12:06 01.04.2024.

Ne zanima me taj mali dobio je dobre batine od poljaka pa mi nije zanimljiv!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije