Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI JOŠ BORBI

Već se zna novi protivnik Alena Babića? Hrvat je bio jasan: 'Dajte mi tjedan dana i idemo...'

Screenshot: Sportklub
31.03.2024.
u 21:58

Nakon što je odradio svoju 13. profesionalnu borbu i upisao 12. pobjedu, čini se da neće dugo morati čekati na idućeg suparnika u ringu

Trijumfom nad britanskim boksačem Steveom Robinsonom vratio se u ring hrvatski borac Alen Babić. The Savage je slavio nakon prekida borbe u šestoj rundi meča u londonskoj O2 Areni. Serijom snažnih, silovitih udaraca i kombinacija imao je Babić kontrolu od prve runde, a gotovo u svakoj je meč mogao biti prekinut budući da Robinson nije pružao gotovo nikakav otpor Babiću. Sudac u ringu konačno je početkom šeste runde odlučio prekinuti mrcvarenje i proglasiti Babića pobjednikom.

Nakon što nije boksao gotovo godinu dana, od poraza protiv Lukasza Rozanskog u Poljskoj, u borbi za WBC svjetsku titulu u bridger kategoriji, Babić bi uskoro mogao ponovo u ring. U njegovoj prvoj izjavi nakon meča poručio je "da mu daju bilo koga te da se spreman odmah boriti", a nakon čega je intervju svojom doskočicom prekinuo netko iz publike.

Čini se da je to bio Tommy Welch, još jedan britanski borac. Taj je 29-godišnji teškaš u svojoj karijeri upisao 13 pobjeda u jednakom broju mečeva, a trenutno je na 120. mjestu svjetske rang-ljestvice među teškašima po Boxrecu, dok je Babić na 54. mjestu. Welch je zadnju borbu imao u prosincu prošle godine kada je u Dubaiju pobijedio Azera Jafarova.

- Tko je ovaj? - upitao je Babić prezentera na engleskom nakon što mu se Welch "upleo" u razgovor iz publike.

Na odgovor da je to Tommy Welch te da bi to bila jedna zanimljiva borba, Babić je rekao:

- Ako želite vidjeti još jedan ludi nokaut, dajte mi ovog momka. Može, idemo, dajte mi tjedan dana da se odmorim i možemo se boriti - rekao je hrvatski boksač.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije