Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI MEDIJI

Florentino Perez presjekao nakon debakla. Poznata je sudbina Luke Modrića i tko će trenirati Real

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/7
18.05.2023.
u 18:11

Rekorder po broju osvojenih Liga prvaka sinoć je doživio težak poraz od Manchester Citya na Etihadu

Predsjednik Reala Florentino Perez pružio je podršku treneru Carlu Ancelottiju poslije eliminacije kraljevskog kluba od Manchester Citya u polufinalu Lige prvaka. Real je u gostima poražen od 'građana' s visokih 4:0 u uzvratnom susretu polufinala. U prvom susretu odigranom prošlog tjedna u Madridu bilo je 1:1.

Španjolski mediji navode da je Florentino Perez nakon prospavane noći odlučio da Ancelotti odradi ugovor do kraja sa Realom, odnosno dao je dopuštenje da ostane trener madridskog klub do 30. lipnja 2024. godine. Perez se složio nakon konzultacija da se na kraju sezone produže ugovori sa trojicom iskusnih nogometaša Karimom Benzemom, Tonijem Kroosom i našim Lukom Modrićem.

Ova trojica igrača imaju ugovore sa Realom do kraja sezone, a prvi čovjek kraljevskog kluba odlučio je da Benzema, Kroos i Modrić i iduće sezone budu uzdanica momčadi sa Santiago Bernabeua

GALERIJA L'Equipe bez milosti prema Luki Modrića nakon debakla Reala

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
1/4

- Pitanje je dana kada će biti produžena suradnja sa trojicom nogometaša. U Realu smatraju da bi eventualni odlazak sve trojice igrača u istom prijelaznom roku bio veliki problem za Madriđane - navode Marca, AS i drugi mediji.

VEZANI ČLANCI:

Perez će idućih dana održati sastanak sa Ancelottijem i sportskim direktorom Joseom Angelom Sanchezom na kojem će biti analizirana aktualna situacija u klubu te predložena eventualna pojačanja u ljetnom prijelaznom roku

Komentara 5

ST
Startrack
02:54 19.05.2023.

Pa tako se to radi. Gradi se na postojecem a ne sve rusi.

DL
darinko.latkovic
01:46 19.05.2023.

Malo odmora od trofeja nije bas lose, Real se sigurno vraca dogodine!

Avatar southman
southman
19:54 18.05.2023.

Znači dogodine ni Kup kralja nece osvojiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije