Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA ŠALE S ALEXOM

Ferguson je imao (pre)veliki ego, glavne zvijezde su morale iz Uniteda zbog 'podvala' legendarnog Škota

Jedan od najve?ih trenera svih vremena Alex Ferguson odlazi u mirovinu
martin Rickett/PRESS ASSOCIATION
08.10.2022.
u 13:28

27 godina je stolovao na Old Traffordu, ali nije uvijek bilo lagano s legendarnim Fergiejem.

Sir Alex Ferguson jedan je od najboljih trenera u povijesti, to zna svaki poznavatelj nogometa. 

Fergie je bio poznat po sjajnom odnosu s igračima, ali nekad su iz svlačionice znale izaći pikanterije zbog čega su glavni igrači morali napustiti Kazalište snova. Škotski stručnjak je smatrao kako ne postoji pojedinac koji je veći od kluba, ali i njega samoga. 

Tako je primjerice David Beckham prodan u Real nakon što ga je ljutiti Alex pogodio kopačkom u glavu, Ferguson je otišao do uprave i rekao kako za Becksa više nema mjesta. Roy Keane je kritizirao Ria Ferdinanda da samo razmišlja o tome kako će potrošiti veliku plaću, nije dugo izdržao nakon toga i prešao je u Celtic. 

http://

 

Peter Schmeichel je po mnogima uz Van der Sara bio nabolji golman u dugačkoj povijesti Uniteda, ali je 1999. napustio svlačionicu jer se žestoko posvađao s menadžerom nekoliko godina ranije. Nije dobro privatio trenerove kritike, kasnije je pozvan u njegov ured gdje mu je priopćeno: 'Slušaj, morat ću te otpustiti. Ne mogu dozvoliti da igrači pričaju tako sa mnom i prkose mom autoritetu'

 

 

Jaap Stam se nije slagao s Fergusonovom uputom da igrači pokušaju simulirati u Ligi prvaka, kultni Nizozemac je tri tjedna kasnije transferiran u Lazio. 

Standings provided by Sofascore

>> Sin predsjednika Milanovića veliki je talent: Ima 18 godina i 104 kg, prešao je u najtežu kategoriju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije