Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL U MANCHESTERU

Bomba s Otoka, najveći britanski menadžer u povijesti vratio se u United

Screenshot Twitter
29.07.2022.
u 22:00

Fantastične vijesti dolaze za sve ljubitelje Crvenih vragova.

Engleski mediji donose ekskluzivnu vijest! Poslije dugih devet godina mučenja i patnje slavnog kluba, sir Alex Ferguson se vraća u Manchester United. Na Old Traffordu se proslavio i postao ako ne i najbolji menadžer u povijesti nogometa, a sada je potrebno da pomogne voljenom klubu. 

Naime, izvršni predsjednik kluba Richard Arnold odlučio je okupiti svojevrsno vijeće stručnjaka koje bi s obzirom na svoje iskustvo pomoglo u kreiranju sportske politike kluba i usmjeravalo njegov razvoj. Zasad su legendarnog Škota, članovi tog odbora bivši direktor David Gill, slavni kapetan Bryan Robson i trenutni direktor nogometa John Murtough.

Daily Mail piše da će legendarni Alex imati važnu i aktivnu ulogu. Savjet stručnih osoba će se brinuti o odnosu kluba s navijačima, a pokušat će pomoći i savjetima koji se tiču kupovine igrača, jer United već godinama luta te osim Brune Fernandesa nije dovelo 'bajna' pojačanja. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije