Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme u Međimurju

Euforija je počela: Pet tisuća gledatelja na prvom treningu 'vatrenih'

hrvatska nogometna reprezentacija, trening
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/20
22.05.2016.
u 20:26

– Sigurno će u Koprivnici biti pun stadion i lijep ugođaj. Bio bih sretan kada bih zaigrao protiv Moldavije ili San Marina, ali ne zamaram se time

Hrvatska nogometna reprezentacija službeno je započela pripreme za Europsko prvenstvo koje 10. lipnja počinje u Francuskoj. Izbornik Ante Čačić svoje je igrače odveo u Sveti Martin na Muri gdje će odraditi prvi dio priprema, a danas su igrači već odradili prvi trening.

On je bio otvoren za javnost, a lijepo vrijeme i najveće hrvatske zvijezde privukli su mnogo znatiželjnika pa se na tribinama NK Poleta, a i oko samog travnjaka okupilo oko pet tisuća gledatelja. Jedan od onih koji je danas trenirao bio je i Marko Rog koji će se boriti za mjesto u zrakoplovu koji vodi u Francusku.

– Dinamo je bio velik korak naprijed u mojoj karijeri, igra Ligu prvaka ili Europsku ligu svake godine. Osvojili smo dvostruku krunu i mislim da možemo opet do Lige prvaka. Unatoč kvalitetnoj konkurenciji u veznom redu, imao sam dobru minutažu. Šteta da je sezona završila taman kad me krenulo, ali vjerujem da ću se u takvoj formi vratiti i na klupske pripreme – prenosi HNS izjave Marka Roga.

Hrvatsku u petak u Koprivnici očekuje prijateljska utakmica protiv Moldavije, a 4. lipnja protiv San Marina u Rijeci.

– Sigurno će u Koprivnici biti pun stadion i lijep ugođaj. Bio bih sretan kada bih zaigrao protiv Moldavije ili San Marina, ali ne zamaram se time. Strpljiv sam i važno je da se dobro pripremimo za Europsko prvenstvo i ostvarimo dobar rezultat. 

Komentara 18

MO
mobitel20
21:40 22.05.2016.

Od 3 komentara, mora biti barem jedan jugonacionalisticki, hejterski...domaci i strani hrvatski mrzitelji na bas svakoj temi bljuju otrov pokusavajuci stvarati depresiju, crnilo...pa tako ovaj doljeb"dzambo" na srpski nas " posmatra" umjesto "promatra" a i omakne mu se hljeb umjesto kruh...hehehehe...ljubomorni jadnici, igramo ponajbolji nogomet na svijetu, imamo ponajljepsu zemlju na svijetu, nemamo i zbog ratnih steta i tranzicije najbolji standard na svijetu, ali njega imaju samo visestoljetni kolonizatori...oni kojima je visina place jedini kriterij ,zahvaljujuci suverenoj Domovini, mogu ici zaradjivati gdje hoce kao dio naslobodnijih zemelja svijeta,clanica EU i NATO...a svi ostali znaju da nije bas sve u soldima, iako ih imamo tri puta vise od zemalja na istoku, i nalazimo se medju 20% najrazvijenijeg dijela svijeta...zato, Igre su dio zivota, a kruha u Hrvatskoj je uvijek bilo i biti ce zahvaljujuci Bogu i nasim precima koji su nam podarili ovakvu zemlju...i svi hejteri svijeta ne mogu nam nastetiti...istina, ponekad dosade kao muhe na seoskom gnojistu, ali odmah potom, nasladjujemo se njihovoj patoloskoj ljubomori...Naprijed vatreni ! Za Domovinu !

DU
Deleted user
21:10 22.05.2016.

HR medijski vučji čopor na aparatima

ED
europski dinamo
20:43 22.05.2016.

Kaj nije da se reprezentacija bojkotira? Ono kao Mamiceva repka??? Ajmoooooo hrvati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije