Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPIS SVE ŠIRI
Povratak na članak

Duga je lista Šukerovih suparnika: Torcida, BBB, Hajduk, Ivo Josipović

Nije istupio u javnost nakon huliganskog incidenta u Milanu, a otišao je iz zemlje baš prije otkazanog derbija između Dinama i Hajduka te se uopće ne zna njegov stav, ne zna se ni gdje je točno, Vrbanović nagađa u Bangkoku

Komentari 54

AN
ANM
17:18 25.11.2014.

Pa šta je tu čudno ? Pa yusipović prvi mrzi sve sa H !

VL
A4
alfa 4c
17:39 25.11.2014.

E pa ja sam za Šukera!!!

VL
DU
Deleted user
17:25 25.11.2014.

A stvarno ne znas tko je jači suparnik od lignje preko tovara pa do kokošara.

VL
VO
vozidalje
18:32 25.11.2014.

pa predsjednik je muzičar koji se baš i ne razumije u nogomet, sam kaže da nije bio na niti jednoj utakmici reprezentacije. pa ne bi bilo loše da mu netko objasni da kada je HNS pun ko brod i kad se reprezentacija kvalificira na najveća natjecanja da nema baš neke realne osnove za napadati ljude koji vode savez, a Hajduk bi svoje probleme prvo trebao rješavati u svom dvorištu, najlakše je kriviti druge jer si ti loš.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
17:32 25.11.2014.

Ljude iz Hajduka, koji su odlučili ne igrati, treba doživotno odstraniti iz nogometa!!!

VL
Avatar tetina
tetina
17:51 25.11.2014.

Policija dala spisak !! Organizatori postupili po spisku!! Zbog loše organizacije u Milanu "puhali na hladno" = opravdano !! Iza Milana i ja bi bila s nultom tolerancijom prema huliganim!!! A Hajduk stao na stranu huligana i p+joše žele opravdatiopravdati njihove postupke u ZG i Milanu !! S tim samo prikrivaju svoju nesposobnost jer ne znaju "proizvest" ni jednog igrača i ne mogu ništa zaraditi i stalno su na grbači drugima i u minusus.. Tko im je kriv za nesposobno vodstvo!! Hajduk se nije ispričao !!! Ne da je trebao, već je to morao učiniti !!! O čemu dalje pričati!! A lista Šukerovih suparnika je smiješna , samo yusipovićeva naivna dječica s kojom on manipulira !!! Šukeru samo naprijed i pokaži ovima kako te neće kupiti i slomiti !!! Puno je nas koji smo uz tebe!!!!

VL
21
215794
17:55 25.11.2014.

Izgleda da bi i predsjednik htio otvoriti kasu HNS Hns je svetinja i molim dalje od nje gospodin Suker napunio ju je puno puta

VL
LE
leo14082009
18:08 25.11.2014.

Sad če uličari, Torcide i BBB uvesti reda. Ajmo kud je ovo stiglo. Cjepljeni protiv demokracijskog razmišljanja. Kao trener repke niti je Čiro bio dobar,ni Šimič,ni Bilič,ni Kovač. Kao predsjednik NHS,ni Markovič,ni Šuker. A koga bi vi? Šimiča,ili Škoriča,Zambatu. Vamaama nitko nije dobar. Pa jeste normalni. Dajte smirite strasti i počnite razmišljat svojom glavom. Šta bi sad te skupine,balvanijadu?

VL
GO
Goldstadt
18:12 25.11.2014.

šta to koga briga što šuker nije na sastanku????! čovjek ima obveze koji su hitniji od ovog hajdukovog .ranja koje svrhe niti sami nisu svjesni , samo če biti svjesni posljedica kada im disciplinski odrapi kaznu , stare komunjare nije ovo 90-ta da vrše balvan revoluciju ,sramota za split i za cijeli upravni odbor hajduka , a zar u cijelom splitu nema pametnog čovjeka koji bi vodio klub ???? PRIJEDLOG ! zamolite gospodina Mamića da vam pomogne u uskrsnuću kluba ! on će to rado učiniti kao i što vam neće dostaviti baznoslovnu cifru u oštetnom zahtjevu , dobiti će te račun na 1 (jednu) kunu da uplatite kao odštetu na račun Hrvatskog Građanskog kluba dinamo !

VL
SI
simekapulica
18:17 25.11.2014.

zaboravili ste dodati medije, kao i napisati da je sve organizirao dr. Ivo

VL
DA
darmar
18:11 25.11.2014.

Potpuno je pogresno napadati Suker i HNS iz jednostavnog razloga: Hrvatska se kvalificirala i sudjelovala na SP u Brazilu, a sada u Euro kvalifikacijama sjajno stoji, kao nikad do sada. Tako da sva ova halabuka protiv HNS i Sukera je tendenciozna i moguce politicki motivirana.

VL
Avatar Matija22
Matija22
18:24 25.11.2014.

Dajte prvo nezasluženo mjesto hajduku na ljestvici i svi problemi hajduka će ju biti riješeni,10 godina su drugi ili treći to je njihov problem i zato nećeju igrati ,ostalo na šta se izvlaće i pričaju su gluposti,kao sad su za bbb i mamić im smeta da su prvi bilo bi ih briga za nekog mamića i bbb

VL
SU
suncesmokvemaslina
17:25 25.11.2014.

ajme ,jedna stolica a koliko kandidata!

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
17:32 25.11.2014.

zanimljivo da vecernji nije ni slova napisal o sastanku u splitu, gdje su vijecnici na kraju vecinom glasova prihvatili sve nebulozne prijedloge udruge nas hajduk i njihovih pajaca u upravi, tj, da se da mandat navijacima da sastavljaju upravu, da se umjesto placanja enormnog duga za komunalnu naknadu izvrsi dokapitalizacija kluba iduce godine (?!?), da se reprogramiraju dugovi po kreditu itd…dakle zbog ovog je izveden cirkus u zagrebu, i na kraju je brbljic i banda dobila sta je htjela, tj. jos par mjeseci zivota na grbaci gradjana splita i hrvatske…a kad ni to ne uspije, sad imju oprobani sistem, samo ce opet izazvat kaos i napravit demonstracije i opet dobit mukte sta im ne pripada…stvarno je nestvarno da se to dozvoljava...

VL
GO
Goldstadt
18:01 25.11.2014.

jaka firma ! goal.com i to mi je neki relevantni pokazatelj fuj i VL i goal sami kakaroši koji traže iglu u plastu sijena stalno nekoga blatiti pljuvati i izrugivati se , vi zbilja niste normalne novine niti vaši novinari normalni ljudi stalno tražite kavgu po nalogu ove komunističke bagre na vlasti ! jeste li vi svjesni što će biti sa vama nakon sljedećih parlamentarnih izbora ?!

VL
DO
dodotatino
17:50 25.11.2014.

a šta je to Šuker trebao znati da će Hajduk podržati huligane pa ostati u Hrvatskoj. Ili možda sada na poziv kluba koji nije poštivao državne institucije odmah prekinuti sve aktivnosti i vratiti se natrak. Ovako i treba malo da se smiri pa onda razgovarati. Treba Šuker zovnuti i Varaždin, Karlovac i Šibenik i objasniti kako je to njih HNS izbacio a slučaj Rukavina i Hajduk na čekanju. Dajte najte

VL
DU
Deleted user
17:20 25.11.2014.

Je i Peter Smajhel nemojte njega izostaviti u ovom krasnom osvrtu.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:40 25.11.2014.

nisam sukerov fan ali za dobrim konjem se prasina dize

VL
SE
sestrićna
19:56 25.11.2014.

ako mu je drug ivo suparnik onda sam za šukera..

VL
MA
@Marsijanac
21:35 25.11.2014.

Duga je lista Šukerovih suparnika: Torcida, BBB, Hajduk, Ivo Josipović >>>> Ponovo sirenje lazi . Nije torcida i bbb nego samo njihove nasilnicke frakcije. A sto se JUsipovica tice on vise voli crvenu zvezdu na sajkaci.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.