Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNA ISPOVIJEST
Povratak na članak

Dudu ogorčen: Sramota je da ulazim zadnje dvije minute

– Jesam li pomislio na to da odbijem ući? Ma, svašta vam prođe kroz glavu... – kaže Dudu nakon razočaravajuće minutaže u dokvalifikacijama za Euro.

Komentari 165

GI
gir111
01:20 18.11.2011.

Dudua jako cjenim ali je ocito zaboravio da ga je bilic zvao u reprezentaciju dok je jos imao konce u slomljenoj nozi

VL
MY
mycropht
20:16 17.11.2011.

Potpuno ga razumijem. Razumjet ću ga i ako idući put otkanta Bilića.

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
20:20 17.11.2011.

Kako to da Mamić nije spomenuo Eduarda....pa nije valjda zato jer je njega već prodao ?

VL
IN
intersanctum
20:23 17.11.2011.

svaka cast dudu, nakon svega oni se ponnasaju prema tebi ko da si škart roba, zbilja sramotno ponašanje od strane stožera, igraju im tam neki levati a dudu ne igra, ista osoba koja je spasila bilicu nezahvalno dupe u više navrata

VL
DU
Deleted user
20:25 17.11.2011.

bila bi šteta da je odbio ući jer onih par lopti koje je podijelio sa preciznošću Prosinečkog pokazale su da je i vrhunski razigrač, a ne samo napadač. Dudu je primjer modernog nogometaša i šteta što je bio onako prekinut u karijeri.

VL
Avatar vaha
vaha
20:25 17.11.2011.

sta se dudua tice, bilic mu mora bit zahvalan na puno stvari - godinama je repka prolazila zahvaljujuci njegovim golovima....ali trenutno su i ola i mandja bili prvi izbor...medjutim kad vidim da je umjesto dudua bilic stavil onog svjetskog balvana jelavica koji ne zna ni loptu zastopat a gol moze dat jedino ak se lopta od njega sretno odbije, onda je ovo stvarno podcjenjivanje, jer dudu je jos uvijek klasa i trenutno je treci napadac (a iza njega klasnic koji nije ni pozvan)....

VL
SH
shcafishcafnyac
20:25 17.11.2011.

Čovjek je u pravu.Npr Olić ima srce kao kuća i može trčati do Kine, ali s loptom je apsolutna neznalica. Nevjerojatno koliko je inferioran tehnikom i znanjem naspram Dudua.

VL
RI
Risnjak
20:30 17.11.2011.

Razumno, ali..... Dudu tvoje vrijeme tek dolazi na tom EP-u to sam siguran ! To sto si sdamo kratko ulazio protiv turaka ima drugi razlog ! Od tri gola su dva zabita glavom, sto bas i nije tvoja najaca strana.... pogotovo ne protiv niskih turaka, sto se na kraju i vidjelo ! Ja mislim da su i Mandja i Corluka barem za glavu veci od tebe ! Igrat ces ti ponovo od prve minute cim bude trazeno tvoja tehnicka vrlina.... strpi se malo, ja sam 100% uvjeren da ce to biti tvoj EP !

VL
DU
Deleted user
20:31 17.11.2011.

u našoj repki ima malo takvih nogometaša koji izvrsno i napadaju i razigravaju druge: jedan od najboljih je sigurno i Srna, tu je i Modrić, pa Kranjčar. Vida bi trebao biti nešto kao nekad Zajec ili Biščan (kakav bio kad je otišao u Liverpool) jer je jak u iznošenju lopte u protivničku polovicu. Samo još da dodam, imali smo sreće što u Turskoj nisu mogli igrati Strinić i Lovren pa je Bilić bio prisiljen uvesti Dujmovića i Šifu.

VL
SH
shcafishcafnyac
20:33 17.11.2011.

Šta bi tek trebali reći Petrić i Klasnić, kad mulac stavlja nekakvog Jelavića i Kalinića (!?!?) umjesto njih.

VL
Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
20:36 17.11.2011.

hvala ti dudu na svim igrama i svim dobrim stvarima koje si napravio za repku....ali,nemoj se izdizati iznad sustava i iznad momčadi a posebno ne iznad hrvatske reprezentacije jer u njoj su igrali istinski velikani kako igrački tako i ljudski. posrao si mamića ( što još mogu i razumjeti ) koji te izvukao iz blata siromaštva- ali ako posereš slavena i ljude s kojima igraš u momčadi za mene si mrtav i kao da te nikad nije ni bilo.

VL
BG
bijesna glista
20:36 17.11.2011.

Hm Kad nogometašu slome nogu, to ti je ko i kad violinisti slome omiljenu violinu. Dudu, život je težak i u njemu nema mjesta za ljude koji su osakačeni, nažalost. Bio si dobar, uzmi što imaš i budi ponosan naa ono što si učinio u nogometu.

VL
CA
carpediem
20:42 17.11.2011.

Dudu ti si nas najbolji napadac i dao si najvise golova u kvalifikacijama za EP 2008 . Bez tvojih golova nebi ni Hrvatska bila na EP 2008. Vjeruj u svoje kvalitete i tvoje ce biti EP 2012.

VL
TR
trias
20:42 17.11.2011.

Eduardo ima posve pravo...Jelavići Kalinić su ispod njega po kvaliteti i ima se pravo ljutiti!Barem je u Zagrebu mogao igrati jedno pouvrijeme!Samo se bijim da mu spor sa Mamićem nije baš olakšao situaciju kod beskičmenjaka i mamićevog lakaj Bilića!

VL
PE
penicilin
20:42 17.11.2011.

Cilj je ostvaren, možemo raspravljati jer mogao uću u 60oj ili 70oj minuti i možda bi dao gol, no sada treba u miru pripremiti reprezentaciju za Euro a sigurno je u njoj i mjesto za Dudua, on je veliki igrač kojega čeka veliki posao, no svejedno je tko igra, nama navijačima naravno,njima je važno igrati a njega čekaju velike utakmice kao i ostale igrače koji budu na Euru

VL
DU
Deleted user
20:43 17.11.2011.

Manđa i Čorluka su odlični, ali i nisu konkurencija Duduu. Još su neki grači koja Bilić neopravdano zaobilazi: na prvom mjestu Badelj, a onda i Dujmović. Standardni kapetan Dinama, odigrao masu jakih utakmica, dečko ima sve i dribling i dodavanje i udarac. Prošlu sezonu odigrao je vrhunski sve utakmica, ali nije bio ni blizu repki, no kad je ušao u 11 spasio nas je, Dujmović isto tako, ulazi u igru i spašava stvar. No, ne igra u svom klubu. To mu je mana, ali Kaliniću u Blackbornu to nije bila mana, Ili još davno Dejanu. Mogli bi još nabrajati.

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
20:47 17.11.2011.

17.11.2011. u 20:25h vaha je napisao/la: \"sta se dudua tice, bilic mu mora bit zahvalan na puno stvari - godinama je repka prolazila zahvaljujuci njegovim golovima....ali trenutno su i ola i mandja bili prvi izbor...medjutim kad vidim da je umjesto dudua bilic stavil onog svjetskog balvana jelavica koji ne zna ni loptu zastopat a gol moze dat jedino ak se lopta od njega sretno odbije, onda je ovo stvarno podcjenjivanje, jer dudu je jos uvijek klasa i trenutno je treci napadac (a iza njega klasnic koji nije ni pozvan).... \" ----------------------------------------------------------------- Podrzavam ovaj komentar u potpunosti. Kad se radi o Eduardu, Bilic jos uvijek misli da se Dudu nije oporavio od strasne ozljede. Ali Jelavic? Balvan nad balvanima. Boljih od njega ima bar deset u danasnjoj HNL.

VL
ST
sttipe
20:47 17.11.2011.

bit će dudu opet onaj stari..već je dobar..to šta je bilić stavija već vidjenu momčad i već umornu momčad koštalo nas je položaja u skupini,i najvjerovatnije donilo englesku u grupu..i bit će super ako ne donese i španjolsku..i to prvu utakmicu..ako bude tako,vraćamo se bez boda,a prvenstvo smo mogli osvojit s lakšom skupinom..dudu mora bit svjestan da je trenutno jedan od 5 jednakih napadača..ipak ja bi ga bija stavija protiv turaka..moga je mandjukić igrat umisto vukojevića koji je samo turcima balune dodava..

VL
OB
-obrisani-
20:48 17.11.2011.

Mi smo prvaci svijeta u preziranju svojih velikana. Tako je i s Duduom koji je Biliću \"bezbroj\" puta sačuvao stražnjicu u izborničkoj fotelji. Eduardo je naš najbolji igrač, zahvaljujući njegovoj genijalnosti uživali smo prateći hrvatsku reprezentaciju koja je bez njegovihovih bravura gotovo prosječna momčad. Stavljati Olića, legendu kojoj godinama skidam kapu, i Mandžukića, o kojem ne želim trošiti riječi, ispred Dudua samo je još jedan u hrpi pokazatelja da je Slaven Bilić zalutao na izborničku funkciju. Dobro je rekao tuski novinar u Indexu, imali smo vrašku sreću što smo zabili gol u 2. minuti i zaledili Turke. U Zagrebu nas je stativa spasila od više desetaka minuta drhtanja nad sudbinom reprezentacije koja je predugo talac Bilićevih taktičkih skretanja. Dudu, ne daj se, tvoje vrijeme tek dolazi i ja vjerujem da ćeš vrhunac karijere doživjeti u rodnomu Brazilu!

VL
ZO
Zonasumraka39
23:10 17.11.2011.

luena Bilić treba otići i prepustit nekome drugom mjesto, da je prava lafčina , otišao bi davno, jer igrače odavno ne bira on, nego Mamić....

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.