Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Vlašić

Drama hrvatskog reprezentativca, klub ga želi prodati za sitan novac

ITA, Serie A, Torino FC vs AS Roma
Foto: EXPA/ laPresse/ Fabio Ferrari
1/6
14.04.2023.
u 18:32

Prema svemu sudeći, Vlašić će tijekom prijelaznog roka biti na tržištu spreman za novi transfer.

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić trenutno je na posudbi u Torinu iz West Hama, no čini se da talijanski klub ne razmišlja otkupiti ugovor našeg reprezentativca. Još veću glavobolju, Vlašiću bi mogao stvarati West Ham, koji, prema pisanju engleskih medija također ne računa na našeg reprezentativca. 

Engleski klub za Vlašića je izdvojio trideset milijuna eura, no svojom igrom prema svemu sudeći nije oduševio trenera Davida Moyesa. Skupio je 31 nastup za West Ham, a zabio tek jedan gol. Engleski klub prošlog ga je ljeta pustio na posudbu u talijanski Torino uz mogućnost otkupa 15 milijuna eura. 

Vlašić je u 28 odigranih utakmica za Torino upisao svega četiri gola i četiri asistencije, što sudeći prema pisanju La Repubblice nije dovoljno da klub na kraju sezone izdvoji 15 milijuna za hrvatskog reprezentativca. Ipak, nagađa se da bi taj iznos mogao još pasti na 13 milijuna eura, no upitno je koliko je Torino spreman izdvojiti da bi zadržao Vlašića. 

 

Prema svemu sudeći, Vlašić će tijekom prijelaznog roka biti na tržištu spreman za novi transfer. 

Ključne riječi

Komentara 5

ZA
zagi101
19:16 14.04.2023.

ma bitno da je on u repki ispred Majera, užas

BI
billynik
19:43 14.04.2023.

Ma nema veze ima mjesta kod Dalića.

T2
Tomo_20
20:09 14.04.2023.

Pa sta je ocekivao da ce ga netko kupit za velik novac a zabio mozda dva gola u Torino:))) mozda zabije dva tri vise ali u Hajduku propao je kap semafor!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije