Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije dorh-a i ministra pravosuđa
Povratak na članak

DORH: Odbacujemo optužbe Mamićevih odvjetnika, sve smo radili po zakonu! Šprlje: DORH je tu da istražuje kaznena djela, a ne da bude ukras

'Odvjetnici su tijekom konferencije za novinare dali svoje vrijednosne sudove o postupcima u kojima je istraga u tijeku, a koji su sukladno odredbama Zakona o kaznenom postupku nejavni.'

Komentari 69

Avatar gjcezar
gjcezar
18:40 09.02.2016.

pazi ovo "...niti su ti svjedoci imali bilo kakvih primjedbi na način ispitivanja i sadržaj zapisnika što su potvrdili svojim potpisom" hahaha! da mi je vidjeti onoga koji ne bi potpisao izjavu nakon 4h prijetnji kaznenim progonom. nego, ne vidim odgovor na pitanje kako je preko noci eduardo stavio zabiljezbu o cemu ni on sam nema pojma :D

VL
BE
berogrga
18:43 09.02.2016.

DORH-ovci, što je sa istragama oko bivšeg ministra turizma Ostojića, dao je ostavku prije tri godine zbog nekakvog kriminala sa zemljištem. Što se događa s istragama oko Jakovine i kvotama za šećer, što je sa Zmajlovićem? Zašto ne reagirate na nalaze državne revizije oko narodnih novina, duudi-a, Croatia Osiguranja? Zašto vi dorh-ovci ne reagirate na ugovore oko zračne luke Zagreb i nevjerojatnih 300 milijuna eura koji su darovani francuskom koncesionaru Zračne luke Zagreb? Dokle ćete vi dorh-ovci selektivno provoditi istrage i štititi braću Milanović i njihove bliske pajdaše?

VL
VL
????
19:08 09.02.2016.

DORH nije sposoban dokazati krađu ni kad je lopov snimljen da krade, a informacije im cure na sve strane i za to bi netko trebao odgovarati, ali po običaju neće. A kad se već drže zakona, po kojem je to zakonu transkript prisluškivanja Mamića na zahtjev DORH-a završio na stolu predsjednika Vlade koji nije stranka u postupku, a nije niti sudac u nadležnom sudu?

VL
BU
budagigo
18:44 09.02.2016.

vi nemate pojma što je zakon osim onoga što vam kažu vaši gospodari iz saveza komunista hrvatske-sdp koji su vas postavili u fotelje i na državne jasle.

VL
NP
npravednost
18:55 09.02.2016.

treba vjerovati dorhu, pa to su oni koji su uložili žalbu !?! na izručenje udbaških ubojica perkovića i mustača njemačkoj. Moramo imati beskrajno povjerenje u te naslijeđene kadrove iz bivšeg totalitarnog sustava ! Da ne bi netko spomenuo lustraciju

VL
DU
Deleted user
18:51 09.02.2016.

Koje licemjerje, "nejavni podaci", što to nije objavila Ivanka Toma i Jutarnji. Sumrak pravosuđa.

VL
AB
abendblatt
18:46 09.02.2016.

Neka DORH i USKOK podnesu valjane i cvrste dokaze, u protivnom neka svi nadlezni u slucaju Mamici i Dinamo podnesu momentalne ostavke zbog provodjenja represivnog aparata i nesposobnosti, svi su zajedno sa SDP-om i Milanovicem . bivsi.

VL
DU
Deleted user
19:16 09.02.2016.

DORH, Uskok. smjeniti sve do izlaznih vrata.A i vrata dobro pregledati.I da ne zaboravim, bez lustracije, nema Kroacije.

VL
BA
barbaizamerike
19:04 09.02.2016.

O otkrivanju puteva novca o svemu najvise zna Fredi Fiorentini ha ha cesto je u SAD

VL
IL
ivan.lorkovic.zg
20:56 09.02.2016.

Cijenim sve dobronamjerne ljude koji žele boljitak nogometu ali: - profesionalni nogomet jest u svijetu kao i kod nas 100% biznis- kao na pr. ulaganje u pivovaru. - ne možmo u biznis ponovno uvoditi radničko samoupravljanje jer se to pokazalokazalo neefikasnim. - zašto bi se u jednom profesionalnom klubu samoupravljalo a ne bi kod Todorića i Tedeskog. Pitajte njih što misle o tome. - profesionalnim klubovima treba ukinuti dotacije iz sredstava porezih obveznika i ostaviti ih na miru- pa ko živi živi a tko ne može taj propada. - svi profesionalni klubovi trebaju biti dionička društva i s njima trebaju upravljati dioničari i točka. Uzmite Hajduk. Komunistički ekspriment funkcionira tako dugo dok iza toga stoji gradski proračun. - Uzmimo činjenicu. Hajduku je država sagradili i poklonila jedini i najbolji stadion u državi. Da ga je morao graditi klub iz svojih sredstava ostali bi bez gaća. - Problem Mamića jes u tome (iako je jedan od nasposobnijih managera u državi) što najbolji klub na ovim prostorima nisu CZ ili Partizan nego Dinamo. To mu Jovanović jedan , Josipović, Milanović i neki splitski orjunaši ne mogu oprostiti. Predsjednika Hajduka došao je u Zagreb "bez gaća" i sve što imat tu je stekao a sada iz Zagreba svađa sjever i jug Hrvatske.........orjunaška politika.

VL
DU
Deleted user
20:25 09.02.2016.

DORH-ovci? Pa to su oni koji su uložili žalbu na izručenje udbaških ubojica Perkovića i Mustača njemačkoj. Moramo imati beskrajno povjerenje u te naslijeđene kadrove iz bivšeg totalitarnog sustava. Ova država je jedna najobičnija udbaška prčija kojom drmaju lijevi mediji, lijevi tajkuni i dorh koji selektivno provodi istrage.

VL
DI
Dijaspora
19:12 09.02.2016.

Da, po zakonu partije....

VL
BA
balance
20:35 09.02.2016.

Ovi iz USKOKA,DORHA mnogo dobri drugari sa proleterijatom!!

VL
PO
popušimi
19:03 09.02.2016.

lopove u zatvor čim prije i uzeti svu imovinu njima i cijeloj rodbini

VL
Avatar peet
peet
21:04 09.02.2016.

DORH, jel ce se saznati tko je crtao svastiku i koji su mu motivi.. jedno je sigurno, taj ili ti ljudi ne vole nasu domovinu Hrvatsku

VL
ZO
zoom
21:16 09.02.2016.

crveni kmeri i dalje progone hrvate! pa dokle više?!??!

VL
BU
Bubalamala
22:53 09.02.2016.

Mamič odlazi da bi ostao ! Činjenica je da ne odlazi nego ostaje samo u drugoj formi . Mamič če i dalje biti tamo gdje je lova !

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:37 09.02.2016.

Nicija nije sjala do pamtivjeka, nadam se da ni nece.

VL
NA
navijala
19:05 09.02.2016.

Mislim da ce DORH izgubiti proces,jer nece imati dokaza za osudu.Mamic ce kasirati odstetu najvjerojatnije milijunsku...

VL
Avatar dobry
dobry
01:58 10.02.2016.

Koliko mogu vidjeti, na forumu se našla "prva crta" obrane hercegmafije. Nije bitno je li to Bandić, Mamić, Kalmeta, Vaso, Rimčeva-cajka...oni su uvijek tu da optužuju "skh"(80 % svih skh-ovaca prebjeglo u HDZ početkom 90-tih), za sve nedaće i pljačke,, koje su počinili njihovi ljubimci od početka 90-tih naovamo. Čak su i našu naivnu Predsjednicu uspjeli uvući u svoje prljave igre...Pitanje je: Do kada trpjeti teror nad državom i pukom od strane hercegmafije!!?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.