Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nenad Bjeković:

Dok je Prosinečki u Zvezdi, Partizan će osvajati naslove

prosinecki (1)
Boris Šćitar/VLM/PIXSELL
04.07.2012.
u 19:07

Bivši nogometaš Partizana smatra kako Prosinečki nema trenersko iskustvo ni kvalitetu

Legendarni nogometaš Partizana Nenad Bjeković tvrdi da se \"crno-beli\" ne moraju brinuti za naslov prvaka Srbije sve dok je na klupi Crvene zvezde hrvatski trener Robert Prosinečki.

– Nikako mi nije jasno kako je klub kakav je Crvena zvezda doveo na klupu početnika. Prosinečki je bio tajnik stručnog štaba u reprezentaciji Hrvatske, ako je i to radio – rekao je Bjeković i još dodao:

– Od Prosinečkog hoće na silu napraviti Guardiolu, ali za razliku od španjolskog trenera, Prosinečki se nigdje nije dokazao kao uspješan trener.

Komentara 2

DI
Dijaspora
19:26 04.07.2012.

Al zna dizati tri prsta. Zar to nije dovoljno?

OB
-obrisani-
20:20 04.07.2012.

– Od Prosinečkog hoće na silu napraviti Guardiolu, ali za razliku od španjolskog trenera, Prosinečki se nigdje nije dokazao kao uspješan trener. >>> pa svatko mora negje poceti sa prvim koracima. Prva sezona velikom zutom je bila uspjesna a drugaa bi mu mogla biti jos uspjesnija. Prosinecki ima sve kvalitete da postane vrhunski trener.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije