Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMJERIO MU

Dinamovca žestoko napao bivši suigrač: Bruko i sramoto, nadam se da ću te sresti na ulici

Zagreb: Dinamo nadmo?no pobijedio Slaven 5 - 2
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
27.03.2024.
u 22:53

Odluka da promijeni reprezentaciju nije dobro sjela Ibrahimu Dragoji koji je sa Sučićem igrao za NK Sport Prevent Bugojno. Dragoja je objavio status u kojem je Sučića nazvao sramotom.

Hrvatski nogometni savez nadavno je objavio kako je Fifa odobrila promjenu reprezentacije 19-godišnjem veznom igraču Dinama, Petru Sučiću. Tijekom posljednjih godina nastupao je za mlađe uzraste Bosne i Hercegovine, no odlučio je promijeniti momčad i zaigrati za reprezentaciju Hrvatske. Savez je pripremio svu potrebnu dokumentaciju za ovu promjenu, a sada je stiglo i konačno odobrenje krovne nogometne organizacije.

No, odluka da promijeni reprezentaciju nije dobro sjela Ibrahimu Dragoji koji je sa Sučićem igrao za NK Sport Prevent Bugojno. Dragoja je objavio status u kojem je Sučića nazvao sramotom.

"Trenirali smo skupa, bio si dobar momak, vrijedan, borio se, a Bog ti dao talent. Svi smo te voljeli i svi smo znali da ćeš napraviti karijeru i svi smo se nadali svaki dan da ćeš uspjeti. U dresu Hrvatske si trenirao, u našem gradu se zajedno gledaju utakmice Bosne i Hercegovine i Hrvatske, zajedno navijamo.

Kroz karijeru sam nosio šahovnicu na svom dresu i nikada mi to nije bio problem. Nikada zbog toga nisam imao problem, bio si ponos grada, bio si uzor mnogima, pa čak i meni. Neka te je sram i stid, nikad se ne uzdiži, ne znaš što te čeka sutra. Možda se nekada i vratiš u Bugojno, ali nikada više nećeš biti ono što si bio. Zaboravio si odakle si došao i tko te gurao kada nitko nije znao za tebe. Nadam se da ćemo se nekada sresti na ulici i da ti svašta kažem. Sramoto i bruko grada.

Svi znamo tko si i što si bio, odakle si počeo. Nismo od tebe tražili da igraš za Bosnu i Hercegovinu, ali nemoj nikada iznositi laži i vrijeđati ljude koji su ti pomogli da budeš tu gdje jesi", poručio je ovaj nogometaš, a prenose BiH mediji.

 

Komentara 12

PN
premda_nije
23:22 27.03.2024.

Koliko čovjek vidi bruka je ovaj Ibrahim, zaboravio čovjek svoje korijene...

CA
Catalonia
23:28 27.03.2024.

Ibro ibrica se naduril i uvrijedil. Kakva tragedija za covjecanstvo i za sirotog ibru🤣😂

CR
CroViper
06:33 28.03.2024.

Dragoja, tp fino staro bošnjačko prezime! Ibro, Hrvati (u pravilu) ne igraju ni za Njemačku, iako redovito dobijaju pozive u D juniorske reprezentacije, a ne za Bosnu koja ih maćehinski tretira...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije