Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNIČKE SNAGE

Dinamovac pomogao hajdukovcu preuzeti brigu o momčadi vrijednoj 60 milijuna eura!

HNK Hajduk - NK Rijeka
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/2
07.10.2021.
u 08:15

Goran Vučević je zadovoljio sve kriterije jako zahtjevnih mu novih poslodavaca i ovih dana i službeno će preuzeti funkciju.

Goran Vučević novi je tehnički direktor Al Nasra, jednog od najvećih klubova u Saudijskoj Arabiji. Posljednjih nekoliko godina radio je kao jedan od Barceloninih skauta, a još ranije je, podsjetimo, u Hajduku bio trener i sportski direktor. Veliko je ovo priznanje hrvatskoj nogometnoj struci, a posao je završen nakon dugotrajnih pregovora.

Zadovoljio je sve kriterije jako zahtjevnih mu novih poslodavaca i ovih dana i službeno će preuzeti funkciju. Al Nasr je na svojim službenim stranicama objavio da je posao dogovoren. Bit će zadužen za nogometnu struku u momčadi čija tržišna vrijednost iznosi 60 milijuna eura!

27.04.2017., Zagreb - Romeo Jozak, sportski direktor GNK Dinamo, odrzao je konferenciju za novinare. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Ključnu ulogu u njegovu angažmanu imao je Romeo Jozak, naš stručnjak, koji je nedavno postao glavni čovjek za razvoj nogometa u Saudijskoj Arabiji.

Zaista je sjajno zazvučala činjenica da su dinamovac i hajdukovac zajedničkim snagama napravili odličan posao...

Komentara 1

VK
vječni krojf
10:22 07.10.2021.

Vučević je bio skaut Barcelone,a rezultati se vide već, Barcelona je jako napredovala.Sada će tim putem i Saudijska Arabija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije