Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred 1500 gledatelja
Povratak na članak

Dinamo razbio Dragovoljac sa 5:0 i osvojio 9. uzastopni naslov prvaka!

U 50. minuti Brozović je lijepom loptom omogućio udarac Čopu, koji je 22. put u ovoj sezoni zatresao suparničku mrežu učvrstivši tako vodstvo na popisu strijelaca, istodobno mahnuvši izborniku Niki Kovaču...

Komentari 69

Avatar bosanac1951
bosanac1951
19:33 22.04.2014.

Sve moje čestitke Dinamu na osvojenom prvenstvu (navijam za Dinamo preko 50 godina)

VL
Avatar Castro
Castro
11:38 22.04.2014.

zagi123@ nema demokratije u Dinamu dok ne bude demokratije medju navijacima ...

VL
Avatar mohito
mohito
20:18 22.04.2014.

cestitke dinamu, a nek pati koga smeta…. nadam se da ce u prijelaznom roku dovest par dobrih pojacanja za konacno neki bolji rezultat u europi, iako bi volil gledal halilovica jos jednu sezonu jer sam siguran da bi i za njega bilo bolje da je mogal ostat jos godinu dana….kaj se ostalih tice, leko bi fakat mogal u penziju jer igra veteranski i nije vise ni za hnl, brozovic mi se cini ko da mu je glava vec u nekom buducem transferu, onaj huseinovic nije nis odigral ni prije ozljede, a izgleda da nebu niti nakon ozljede (tesko da je igrac za dinamo, ali bi volio da me demantira), ademi je kljucan igrac, dinamov gatuso, na malom simunovicu se vidi da je puno naucil od simunica i bilo bi dobro da simunic ostane i da uz njega stasa i mali capan, a buduci je hrpa igraca sa teskim ozljedama, kad se vrate taravel, pamic , addy i fernandes, plus oni koji dodju, bit ce to solidna ekipa za iducu sezonu - iz copa se i dalje mnogi smiju, pretezno hajdukovci ali i neki dinamovci a decko zabija (doduse danas iz zaledja) i stalno je u sansi, igra i defanzivno - mislim da ga se bez veze podcjenjuje, najvise zato sta ga je skartiral hajduk, ali ove sezone je sa fernandesom i soudanijem stvarno dobar… malo smo tanki na bekovima, piva je dobar (nije nis losiji od strinica) ali za njega nema alternative ko ni za pinta koji je bil izvan forme jedno vrijeme (ali sad se polako vraca)..sve u svemu, slijedi jos jedna sezona dominacije, a nadam se i neki bolji nastupi i u europi...

VL
PA
pappmisi
20:22 22.04.2014.

Cestitam DINAMU!!!! Pozdrav iz Mdjarske svugde nas ima navijaca DINAMA!!!! Cestitam gosp. Mamic mi smo uz vas.

VL
AG
Agricola
22:56 22.04.2014.

Koliko je navijača bilo na proslavi titule? Je li ih se uspjelo skupiti pedeset? Nadam se da će Liverpool uskoro uzeti prvenstvo Engleske pa ćemo moći uspoređivati te dvije proslave.

VL
OD
odraneol
20:36 22.04.2014.

Nažalost, kako god okreneš, činjenica je da nema nogometnog kluba na svijetu koji slavi naslov prvaka države pred tako malo publike. Nema to veze s financijskom situacijom građanstva jer košarkaši, rukometaši, vaterpolisti ...a hokejaše da ni ne spominjem, imaju publiku koja plaća ulaznice u poprilično većem broju. Ujedno je ovo i najskuplja titula prvaka u Europi. Za novce koje Dinamo godišnje dobiva direktno i indirektno od grada Zagreba ( plus lukave, ali i protuzakonite muljaže s financijskim regulama Hrvatske korištenjem "rupa u zakonima"), ovaj bi grad imao finaliste (barem) europskih kupova u gore spomenutim sportovima. Za vodeće ljude Dinama bi zaista trebala biti poražavajuća činjenica da je velika frka oko gradskih kazališta (kada ih je već Zdravko Mamić spominjao s omalovažavanjem) koja imaju samo 50-ak tisuća prodanih ulaznica godišnje! Meni ovo izgleda kao da bogati čovjek sprema feštu za rođendan, a nema prijatelja koji bi došli na proslavu i ne pita sebe zašto je tome tako već su mu krivi oni koje nema i koje ne može imati. Ako to nije bijedno, bolno i ponižavajuće, onda ne znam što se takvim može nazvati.

VL
DA
dalmata
19:26 22.04.2014.

amooooo zajedno sa svih 7 navijača u pohode prema novim negativnim rekordima u europi uz pjesmu: koooolko nas nema ... je.... kooolko nas nema.... kooolko nas neeeemaaaaa...

VL
JA
JackRussell
19:18 22.04.2014.

BRAVO DINAMO! BRAVO MAMINJO! BRAVO DRUGI MAMINJO! BRAVO IGRAČI! Nastavljamo put prema novoj ligi prvaka, a mrzitelji neka organiziraju međusobno izbore pa neka se demokratiziraju.

VL
PA
pappmisi
20:24 22.04.2014.

Pozdrav iz MADJARSKE!!!!DINAMO i SAMO DINAMO!! NA CELU SA MAMICEM!!!!!

VL
RO
RotoRoman
21:00 22.04.2014.

sramotno je da na dan kad je Dinamo osvojio prvenstvo, VL to nema u naslovu, u sportskoj rubrici. SRAMOTA!!

VL
BU
bubacro
12:18 23.04.2014.

prvi čin kanta i proslava lige za bedaka s 1000 na bini , drugi čin totalna rasprodaja treči čin dovođenje "kapitalaca" četvrti čin europa i atomski dinamo , viđeno več 9x pametnom dosta

VL
ST
strsljen2013
18:43 22.04.2014.

Ludilo, delrium, navijači na tribinama su poludili od sreće, stadion samo što se ne sruši pod tolikim navijačima.

VL
DA
dalmata
19:10 22.04.2014.

gol po gledatelju !!

VL
DU
Deleted user
19:18 22.04.2014.

I pored sve negativne energije protiv naseg Dinama, medijskog pljuvanja, namjestenih inspekcija, omalovazavanja uprave i igraca, kaznjavanja stozera obrane Simunica zbog hrvatskog pozdrava, placanja enormnih kazni zbog huliganizma i bakljada u LP i EL, pljuvanja od strane tzv. " legendi " Dinama odnosno politickih uvlakaca i propalih financijera, nakon svega ovoga........Dinamo je prvak i ponovo u igri za LP ili EL. Mnogim hrvatskim petokolonasima to nije drago, ali sto se moze, prorocanstvo je pred vratima.....Dinamo prvak uzastopno deset godina. Naprijed plavi, pravi dinamovci su uz vas !!!!!!!!!!!!

VL
DA
dalmata
19:32 22.04.2014.

bar mamića nće skupo koštat proslava... dva paketa kobasica pokrije sendviće za cijelu navijačku masu (po dvije kobase u sendvić:):):)

VL
VU
vupora8
19:41 22.04.2014.

Novinari ,ne pricajte gluposti,Ćorić je debitirao u prošlom kolu!!

VL
Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
19:13 22.04.2014.

Samo čekam da dođe Sanda, Marčinko, u biti ne on, on ne zna ni upalit kompjuter, Amra, Morana i ostala ekipa i počne sada hvalospjeve na račun svoga gazde. Ajde di ste više?! Ove narihtane naslove si slavite sami, mi ćemo slaviti naslove kada ćemo imati pošteni demokratski Dinamo! Plaćenici prošlo je vaše vrijeme! Vratit ćemo naš Dinamo!

VL
IN
Ineboimorejeplavo
21:59 22.04.2014.

Bravo Dinamo, bravo Mamići uprava. Jako dobra godina, odlične igre, fantastična organizacija, a sad idemo na LP i jos jedan naslov dogodine, a ove ljubomornike tipa dalmate i slicnih ignorirajte

VL
BU
Bubalamala
20:25 22.04.2014.

Novinari stalno forsiraju tog Brozovica,ostavite taj posao izborniku da slobodno izabere najbolje po njegovom misljenju jer on je i jedini odgovoran kako za uspjeh tako i za neuspjeh.Pored tolikih internacionalaca tesko da ce igraci iz HNL tobiti neku sansu.

VL
Avatar kamenjar
kamenjar
18:46 22.04.2014.

ajde pa tko će doć gledat kriminal koji se prikrit neda ....... filijala imaju više nego konzum po hrvatskoj trgovina

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.