Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA
Povratak na članak

Dinamo ispričao još jednu tužnu priču na Maksimiru

Želje, ufanja, paljenje plavih svijeća, molitve, baš sve je tako brzo nestalo, iz sna o europskom proljeću navijač Dinama opet se vratio u turobnu stvarnost. Od europske nade ostaje samo novi težak pad na nos, povratak u svakodnevne brige.

Komentari 34

DU
Deleted user
21:08 17.12.2009.

Na onakvom terenu je bolje da su igrali hokej. Kako da covjek dobro odigra tekmu na ledenom terenu? Ma ja nisam niti zadovoljan niti nezadovoljan. Kako god da ispalo, nebi isli dalje jer je Ajax popusio doma.

VL
OB
-obrisani-
21:11 17.12.2009.

dinamo vec 40 godina nije sposoban pobjediti fk pristinu

VL
PR
ProCro
21:12 17.12.2009.

Ma uglavnom da su decki poslije utakmice razmijenili dresove! Sada na tus a onda u skupo auto pa doma, j... se njih za Evropsko proljece. Tu niko neigra sa srcem, uglavno zaraduju dobru lovu i cekaju da se vani prodaju i to je to!

VL
BU
bucko
21:49 17.12.2009.

i ode sanak pusti. a onaj najavljeni če juriš po pobjedu, jurčič i dečki napraviti na modru blagajnu sada prije praznika, da si siromasi mogu priuštiti darove pod bor.

VL
NE
nevera999
21:49 17.12.2009.

hvala dragom bogu, nećete nas sramotiti više po europi, ni vi ni ona vaša primitivna i divlja navijačka horda nadam se još barem slijedećih 40 godina. mjesto vam i nije drugdje nego u zagrebu na onom zahodu od stadiona. dao bog da vas braća mamić vodila do sudnjeg dana kad ste tako debilni.

VL
BE
bek
22:25 17.12.2009.

Vi niste navijači vi ste obični seronje..svi vi kaj ste do sad komentirali... I u nebo s njim i u pakao!! Ja te volim Dinamo!

VL
LY
Lynx
10:54 18.12.2009.

lastan, da je baba muško zvala bi se Duško!!! Anderlecht je za ovaj Dinamo nedosanjani san i po kvaliteti igrača i po organizaciji kluba. Baš me interesira koliko Anderlecht dobija novca od grada Bruxselles-a i Belgije. Sa 40 milja kuna godišnje i ja bi znao biti Mamić... Točno i Juve i Bayern i Liverpool kiksaju, samo na uspjeh ne čekaju 40 godina. I to sigurno ne na prezimljavanje u Europi...

VL
BE
bek
10:49 18.12.2009.

Sveto Ime Dinamo!

VL
Avatar Azriel
Azriel
22:00 17.12.2009.

današnja jedina šansa da Dinamo dočeka proljeće, je bila da odgode tekmu zbog vremenskih neprilika, tampo negdje za veljaču.....

VL
BR
Bojana Radović
21:20 17.12.2009.

Ma šta ..Ajax.. A kako je odigrao Dinamo? I sad će se vadit na Ajax..

VL
Avatar Azriel
Azriel
21:53 17.12.2009.

hmda Ajax je pustio tekmu, zato su sad drugi i idu na jače protivnike iz lige prvaka.. Ovaj Ajax nije ništa posebno, no nabrijala ih je naša bahatost jer smo pisali danima kako ih tradicionalno pobjeđujemo. Nešto slično nam se dogodilo i sa Englezima... Tak nam i treba... Usput samo sam čekao kad će netko napisati da je hladno vrijeme i nemreš tako igrati. Sva sreća pa su rumunji imali grijače ispod dresova, i njima je bilo ugodno toplo, oko 20 stupnjeva, dok naša sirotinja je morala istrčati u štramplicama na -7... Hebote daj počnite pisati istinu, ovaj Dinamo, koji je najbolji u tramvaj ligi, ne vrijedi ni za treću Njemačku ligu. To je privatna prčija, prodavača stiropora, koji uz dogovor sa Bandićem izvlači gradski novac. I što to prije shvate oni koji su jučer palili svjeće na Kamenitim vratima, tim će se prije Dinamo oporaviti. Umjesto tih svjeća uzmite u ruke kolce i reda napravite u Dinamu..... Mogu i glogovi kolci, sigurnosti radi.....

VL
Avatar zagi zagi
zagi zagi
21:55 17.12.2009.

nisu igrači krivi, kriv je trener i \'\'vlasnik\'\' Mamić, da je umjesto njih netko sposobniji oni nebi ni igrali, Mamiću odlazi X2, a sa sobom povedi i ostalu nesposobnu bandu

VL
KI
kick93
22:37 17.12.2009.

Većina je protiv Dinama, bit ću i ja??? Kakav je to mentalitet?? Di je tu tvoj stav, šugo izdajnička!? Kaj bi bilo da je Dinamo dobio?? Bravo, bravo, idemo dalje! Ma j**** takve navijače!!! Dinamo je jedini i bit će jedini kako god da igra... A dečki se trude kolko mogu...

VL
AN
Andreeejjj
22:38 17.12.2009.

DINAMOOOOOOOOOOOOOOOO kao i uvijek...razocaranje nogometa... posebno nasih navijaca!!!!!!!!!!! SRAMOTA...fuuuuuuuj...bljakkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
LY
Lynx
23:14 17.12.2009.

Ajax utakmicu nije pustio. Pobijedila je momčad koja je više željela pobjedu. Dinamuo već 40 godina ne dočekuje proljeće u Europi, a isto tako već 40 godina za isti neuspjeh krivi suce i klubove koji po njemu dogovaraju rezultate. Moj prijedlog, pod hitno rasformirati HNL, amaterizirati klubove i uzeti im sva davanja. Apsurdno je da neki tamo šupački klub Dinamo dobija milione iz gradskog i državnog proračuna, da bi izgubio od druge!!! ponavljam DRUGE!!! momčadi \"gladuša\" iz Temišvara!!! Dok istovremeno zlatni sa zadnjeg EP u plivanju u Istanbulu Duje Draganja nastupa za plivački klub koji nema svoj bazen (PK Dubrava). Koliko se ulaže u nogomet, naša reprezentacija trebala bi biti bar polufinalist svakog velikog natjecanja, a u klupskim natjecanjima bar bi 3 kluba trebala dočekati proljeće. SRAMOTA!!! Ne da više neću gledati te polutane, nego je ovo vjerojatno moj zadnji komentar vezan uz Hrvatski nogomet općenito.

VL
MI
miliceto
00:17 18.12.2009.

Dinamo,Hajduk,Sarajevo,Velez, C.Zvezda,Partizan,Vardar . . . Nekada su igrali protiv ovakvih timova da bi pravili sto vecu gol razliku. A sada . . . Kada su demokratski politicari uzeli ove klubove bruka i sramota. Politicke stranke preko ovih klubova samo pljackaju i peru novac. Pod hitno svima zabraniti evropska takmicenja dok se ne privatizuju.

VL
PI
pistaljka
01:29 18.12.2009.

Očekivao sam najgore i nisam uopće gledao utakmicu. Kakvo nam je državno vodstvo takvo je i sve ostalo. Dok je bilo nacionalnog zanosa, na svim poljima smo pobjeđivali, a otkako su izdajnici i veleizdajnici zajašili na grbaču nacije, sve nam trune i nestaje u kaljuži. Eto, vidjeli ste kako ova kurvanjska vlada pomaže obrani naših generala u Haagu, progonom njihovih kolega pred samo izricanje presude - i oni to još \"krste\" \"pomaganjem\" generalima. Zar pastoji još gubavija vlada na svijetu od ove \"hrvatske\" (svačija je više nego hrvatska!).

VL
OB
-obrisani-
02:53 18.12.2009.

E moj Mamicu .....kupi jos 10-etak stranih igraca mozda ti to pomogne....... Malog Curica si imao tu pred nosom ali ga nisi pomogao ,nego sakupljas strano smece po juznoj Americi i Grckoj

VL
MI
milenko
03:35 18.12.2009.

dinamovim igracima treba odbit od place i stim namirit bozicnice sirotinji ja sam dinamovac i stid me je

VL
VE
velikiblekstjena
06:36 18.12.2009.

DInamo je kao Medveščak. Pun stranaca za koje se mastno plaća, a domaći klinci griju klupu. Ali i za Dinamo i za Medvede važi jedno: jebe se mi za oboje!!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.