Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELJE NA MAKSIMIRU

Dinamo dosegao 30.000 članova! Plavi najavili ambiciozan plan: 'Ovo je tek početak!'

Zagreb: Susret Dinama i Rijeke u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
22.05.2024.
u 15:30

"Veseli nas činjenica da se naša plava obitelj širi, da zajednica koju tvore Dinamo i navijači, koji su sastavni dio ovog kluba, iz dana u dan jača, raste - da Zagreb ponovno živi Dinamo", pišu iz kluba

Dinamo je unatoč vrlo teško sezoni ostvario nekoliko velikih uspjeha. Uz prezimljavanje u Europi u izvrsnoj završnici prvenstva svladali su glavnog ovosezonskog rivala, sjajnu Rijeku pod vodstvom Željka Sopića, te osigurali obranu naslova prvaka Hrvatske nogometne lige. Večeras će na Rujevici u finalu Hrvatskog nogometnog kupa pokušati osvojiti dvostrkuku krunu, a uoči posljednjeg ovosezonskog derbija na Maksimiru imaju još razloga za veselje.

Naime, u srijedu su prešli brojku od 30 tisuća članova. Klub je najviše članova imao već davne 1982. godine, kada ih je bilo čak 42 tisuće. Iz kluba pišu kako im je u kalendarskoj godini 2024. cilj du brojku dostići, ali i premašiti.

VIDEO Održano prvo "Dinamovo". Igrači i navijači družili se u Dubravi

"Aktualna sezona 2023/24., koja se primiče samom kraju, bila je napeta, neizvjesna, prepuna izazova i poteškoća na brojnim poljima... I baš je zato svaka pobjeda bila slađa, a svaki uspjeh na terenu i van njega, uključujući i ovaj spomenuti, nosi dodatnu vrijednost", navode u pripćenju na stranicama kluba.

"U konačnici smo ponovno pokazali kako je Dinamo vječan i jak, da ima gard šampiona, što je potvrđeno i 35. titulom prvaka u klupskoj povijesti. Uz osvojeni Superkup s početka sezone, u srijedu se s Rijekom na Rujevici borimo za trostruku krunu, a takav uspjeh, uzevši u obzir turbulentnu i izazovnu sezonu, definitivno je nešto za pamćenje, nešto što ovu sezonu u moru uspješnih i trofejnih sezona maksimirskog velikana ipak izdvaja i doista izaziva da joj nadjenemo onaj toliko često korišteni, možda i pomalo izlizani epitet - 'povijesna'. Upravo zbog toga, klub je odlučio da će novi naslov prvaka po prvi put nakon 2007. godine biti proslavljen u velkom stilu i na velikoj pozornici, na Trgu bana Jelačića, zajedno s navijačima i svim ljubiteljima plavog kluba, jer svi ste vi sastavni dio naših uspjeha", dodaju iz kluba.

"Međutim, koliko nas veseli ovaj velik i pozitivan završetak sezone u rezultatskom smislu, toliko nas veseli i činjenica da se naša plava obitelj širi, da zajednica koju tvore Dinamo i navijači, koji su sastavni dio ovog kluba, iz dana u dan jača, raste - da Zagreb ponovno živi Dinamo", stoji na stranicama kluba.

"Drago nam je da prepoznajete trud kluba u svim sektorima, da cijenite naše napore i odazivate se našim kampanjama. Nadamo se da iz dana u dan dokazujemo da stojimo iza svojih riječi, da svaku izgovorenu misao potkrijepljujemo djelima. U ime svih igrača i kompletne radne zajednice Dinama - veliko Vam hvala! I znajte, ovo nije kraj - ovo je tek početak", piše u obavijesti maksimirskih plavih.

GALERIJA Dinamo je potvrdio naslov prvaka! Ademi zabio za veliko slavlje na Maksimiru

Zagreb: Susret Dinama i Rijeke u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/62

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije