Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITANJE ZA TORCIDU
Povratak na članak

Zar se Srna trebao oprostiti od reprezentacije i izdati domovinu kako bi se dodvorio Splitu?!

Za reprezentaciju je debitirao u studenom 2002., više od 12 godina ne propušta okupljanja, nema slobodna ljeta, svim srcem igra u kockastom dresu

Komentari 53

IS
istina00
14:37 31.03.2015.

torcida je pokazala da je ne zanima ništa drugo osim raspirivanja sukoba na relaciji jug-sjever i da svatko tko ih u tome ne podržava je za njih neprijatelj, pa čak i kada se radi o legendi hajduka i reprezentacije dariju srni koji je u svakom nastupu bilo za hajduk bilo za reprezentaciju ostavljao srce na terenu! sramota torcide, ovakvim jadnim istupom osramotili su dalmaciju i dalmatince!

VL
VK
vječni krojf
14:18 31.03.2015.

Torcida je vlasnik Hajduka,a on tone i tone.

VL
NI
nisde
14:15 31.03.2015.

Ovo mi nije jasno prate ga po svim djelovima svijeta??? Pa Hajduk ne igra dalje od Osijeka već godinama, osim koji izlet u Luxemburg ili Cipar pa osramote sebe i sve oko sebe.

VL
SA
SajamTastine
14:36 31.03.2015.

jedna od tri najkaznjavanije "navijacke" skupine u Europi. Jos samo malo da ojaca Hrvatska kao drzava, pa ce i ti huligani tamo gdje zasluzuju biti: zatvor i psiholozi. Onda vise nece daviti njihovim "priopcenjima", misljenjima, vandalizmima i ostalim budalastinama koje cemo, nadam se, ne previse jos morati trpjeti.

VL
DU
Deleted user
14:57 31.03.2015.

Torcida respektabilna skupina? O moj Bože.

VL
B2
bokida 2
14:52 31.03.2015.

Žalosno je kada klub renomea Hajduka padne u ruke ulice.

VL
DU
Deleted user
15:17 31.03.2015.

Navijam za Dinamo,ali Srna-srce hajdučko,srce vatreno. Otkud Torcidi pravo komentirati ga na taj način? Što su oni napravili u svojim životima?

VL
LA
Latz
15:03 31.03.2015.

Zašto se glupostima daje medijski prostor? Torcida ima i opravdanih zahtjeva, ali ovo sa Srnom je jednostavno ispod razine dobrog ukusa i potpuno neopravdano i nezasluženo.

VL
LE
lebar
18:04 31.03.2015.

jos jedan nebulozni clanak

VL
VE
Velebit12
16:54 31.03.2015.

Srna je bio i ostao fenomenalan čovjek i nogometaš. Susret Hr-Italia ,trebao bi se igrati na Poljudu zbog paklene atmosfere, a i red je da Split konačno dočeka svoju priliku.

VL
SO
sohnahoakasaa
16:56 31.03.2015.

Kakav tekst o torcidi. Kaj mi živimo u istoj državi ? Toliko neistinaa i demagogije je čak i za ovog 'novinara' previše. Kakva naj...skupina navijača. Sramota cijele Hrvatske. Radite u svojim gradovima kaj hoćete i huloganite se isto kao ii sve ostale navijačke skupina više ili manje - ali od svake naše nacionaln vrste dalje. Naročito od Hrvtske nogometne reprezentacije. Trebalo bi vas sve zabajbukirati ili vas u neku guduru zatvoriti i onda - zna se. Tako dugo dok ne shvatite. A ak opet ne shvatite ponavljati nekoliko puta - postupak. Nama Hrvtima je nacionalno sve a regionalno si samo imajte i si delajte. Ak niste u stanju zbog objektivnih razloga shvatiti, pri tom mislim zbog bure, juga u kombinaciji sa soli. Svašta taj koktel mozgu radi.....Sram bilo pisca teksta i sram bilo torcidu i svakog pojedinca koji se nije u stanju uljuđeno i argumentirano najprije razgaovarati a kasnije i ponašati.

VL
SP
spremni0
15:12 31.03.2015.

mormoni iz torcide...

VL
ZG
ZGexil
19:21 31.03.2015.

naslov:" zar se srna trebao oprostiti od repke...."? ma NE srna, već mamić, šuker i svi ostali njima podobni i njih okružujući privjesci ! igra se u Zagrebu, jer si tamo ova spomenuta ekipa jedino može naštelati publiku, pomoću i policije, bez slušanja istine o sebi, o mafiji i p.ederima. na repku u hrvatskoj moraju imati svi gradovi zemlje pravo, koji imaju kakav takav uvjet, stadion, za zbrinuti i udomiti je. možda bi se i koji siromašniji klub ili grad financijski malo pomogal ili podigal, ugošćujući repku. ali ne, te pogodnosti uglavnom uživa nečasni.

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
17:21 31.03.2015.

Činjenica je da Hrvatska nogometna reprezentacija ne igra utakmice u Splitu prvo zbog izmišljenog praznovjerja pokojnog Markovića, a onda zbog Šukerove taštine pod pokroviteljstvom šefa HNS-a Zdravka Mamića koji zna što ekonomski donosi monopol nad zlatnom kokom koja mu prodaje igrače u svjetske klubove. Da, mislim na Zdravka Mamića, kojemu branitelji ushićeno plješću u šatoru nakon što je zagalamio: "Hrvatska! Hrvatska!" da bi par mjeseci poslije želio igrati fudbal sa Zvezdom i Partizanom u zajedničkoj ligi. Nadam se samo da će i tada branitelje Mamić pozvati na "večiti" derbi sa Zvezdom. Zar nije tragično da su Beograđani vidjeli Modrića više puta od Splićana? Što se tiče Torcide desetljećima su njeni pripadnici nanosili milijunsku štetu Hajduku zbog nereda na europskim utakmicama. I to bi sad Darijo Srna mogao s pravom njima staviti pod nos ali da je bilo tko drugi prozvao Srnu, Šukera ili Mamića zbog nepravde koja nam je svima poznata imao bi pravo. Nepravedno je što Hrvatska ne igra utakmice u Splitu! Hrvatska reprezentacija mora igrati utakmice u Splitu!

VL
Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
20:56 31.03.2015.

Da ste se vi novinari VL malo potrudili osluhniti bilo hajdučkog navijačkog puka u posljednjih 15 -20 godina onda ovo za vas ne bi bilo iznenađenje.Da Ii će biti iznenađenje kad spoznate da je cijeli Poljud Torcida. Ali, kome jaja ovo pišem, slijepome da čita! Mislite li da Maršić poznaje mentalitet ljudi sa kojima živi (ako uopće živi u Splitu)? Gospodo, vaše nepozavanje materije je maksimalno iritirajuće, da se čak postavlja pitanje radite li to namjerno? I za kraj. Naslov teksta ne pogađa u bit, sasvim je pogrešan i tendeciozan. I navodi čitatelje na pogrešan zaključak pa nije niti čudo da ima ovakvih debilnih komentara. To neka ide na dušu vama VL! I zato jedan savjet. Ako želite informirati, onda će to za početak za VL imati svoju cijenu. Moje pitanje jest da li je VL spreman platiti tu cijenu? A odgovor je, nije! Bez obzira što će tu cijenu netko platiti razbijenom glavom! Ali profit je ipak glavni kriterij, piši što žele da pišeš! Nije li tako, VL? A što se tiče Hajduka i Torcide, znajte da su oni malo stariji od vas i da su izdržali i veća iskušenja od ovog, pa će i ovo. Da se kladimo?

VL
ZG
zg223
08:01 01.04.2015.

toliko buke o tekstu koji je napisao neki nafiksani dalmatinac...kaj bi bilo da je netko pametan to izjavio?

VL
ZG
zg223
08:01 01.04.2015.

toliko buke o tekstu koji je napisao neki nafiksani dalmatinac...kaj bi bilo da je netko pametan to izjavio?

VL
ST
sttipe
20:43 31.03.2015.

Laž00, nije Srna triba izdat Hrvatsku, onaj ko ledja okrene zdravku mamiću i njegovoj mafiji, nije izdao Hrvatsku!!! Izdao ju je ovako!!! Torcida je mene osramotila razbijajući dugopolju stadion.. Ovim nije!! Usput hvala i Bojsima jer ne plješću ukradenim iim i namištenim titulama, a mogli su!!! Svaka čast!!! Sad imate livnjake za gledatelje, a i u svakoj pori države vladaju.. Vidi se koliko vole Dinamo, na svakoj utakmici!! Rješenje je primistit Dinamo u Livno a u Zg osnovat novi klub..

VL
SO
sohnahoakasaa
17:03 31.03.2015.

Autor teksta: večernji list !?!? Pa onda večernjak koji nema nikve veze sa starim cijenjenim dnevnim listom - sram vas bilo. Koji su kriteriji za vašu uređivačku politiku, za svakog zaposlenog a kamo'li za nekog tko piše da Predsjednicu Državee Hrvatske u kojoj živite, kruh jedete (na žalost) zovete, nazivate i pišete Kolinda. Neuljuđeni, nekulturni i sve ne....likovi. Užas. Ona je za sve Hrvate pa i građane Predsjednica KGK. Vidim da vam je naklada pala a gledajući po remitendi ne piše vam se dobro...Hvala Bogu. Svakom po zasluzi.

VL
DU
Deleted user
18:08 31.03.2015.

Sramite se orjunaši. Vi Hajdukovci pravi potjerajte te orujnaše. Pomozite sebi i Hrvatskoj.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.