Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčeni izjavom
Povratak na članak

Ćiro razljutio branitelje: Dobro je što te Mamić potjerao iz Hrvatske!

"Srami se, Ćiro, pokušavaš sjediti ne na dva, nego na tri stolca, i sada si napokon razotkrio svoje pravo lice! Idi, tko ti brani, idi kod svog prijatelja Dodika u Banja Luku"

Komentari 33

BA
baniček
19:54 17.04.2014.

e moj Ćiro, i ja sam bio uz tebe kad su te najviše napadali nakon odlaska iz reperezentacije HR, stalno sam ponavljao da ti skidam kapu do poda zbog BRONCE i zbog 1982. koja je za mene SVETINJA....ali nakon ovoga si mi OPALIO JEDAN VELIKI ŠAMAR i "hvala" ti na tome.

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
22:07 17.04.2014.

Kakve veze imaju branitelji i nogomet .Čovjek može raditi što želi i zašto se braniteljske udruge nalaze uvrijeđene na kraju po logici i ne mogu predstavljati sve branitelje jer više branitelja nije u udrugama nego što je.Sve je jasno kad je Dečak predsjednik udruge ratni veteran i invalid iz ureda u Zagrebu dalje netreba ni spominjati.Svaka im čast ima ih pogotovo što vode udruge gardijskih brigada i specijalne policije njihovi ratni putevi i zasluge su neupitni,a ovi što vode tzv braniteljske udruge bili su najveći protivnici objave registra koji se objavio bez obzira na rezultate objave a Dečak,Kačinari ... su bili najglasniji protivnici.Zašto protiv objave nisu bili Krstičević,Mareković,itd zbog toga što nisu u udrugama i ne daju da se s njima manipulira već Domovinski rat promiču na drugi način a ne kao tobože udruge koje brinu o braniteljima.Ne brinu oni o braniteljima već za sebe.

VL
TE
TermoelektranaLjubavi
20:24 17.04.2014.

Ali "braniteljima" ne smeta kada Mućko djubre u Pasaluku na RTSu ponizava Hrvatsku te se ulizuje cetnicima

VL
TE
TermoelektranaLjubavi
20:28 17.04.2014.

....te lazni "branitelj" iz "Minken bojne"

VL
DU
duda9
20:52 17.04.2014.

Ima pravo na svoje mišljenje i nitko mu nema pravo to zamjeriti.Živimo zar ne u Demokraciji i kaj bi još htjeli?

VL
TT
trpimir.trpimir
22:39 17.04.2014.

Gledao sam ga na terenima u BiH, čovjek je za neprepoznati, za njega važi ona narodna "ZA STO LIRA, U STO VIRA".

VL
SA
savojski
20:38 17.04.2014.

Sto treba opravdati,ili Cirinu izjavu ili sukob navijaca Dinama i hajduka.Koliko je bilo razbijenih glava (a tu nije bilo nitkog osim hrvata),koja smo mi s...a

VL
Avatar perodeformero
perodeformero
20:07 17.04.2014.

Devedesetih je Ćiro je s reprezentacijom osvojio broncu na SP, a stožeraši svoje mirovinice koje troše na srpske cajke. Nekako mi je draži Ćiro.

VL
TT
tik tak
09:10 18.04.2014.

Ma koji Ciro da sam ja vodio reprezentaciju 98-me bili bismo svjetski prvaci jamcim !!!Dakle ako je itko kriv što tada sa tim igracima nismo osvojili zlato kriv je ovaj slinavac Miroslav Ciro Blaževic.To sam stalno tvrdio a sad ocekujem i izjave igraca zasad ga se još uvijek boje!!!

VL
RA
rafael13
20:08 17.04.2014.

I ratni profiter mamić je glorificirao jugoslaviju i hvalio se kako zna sve p(j)esme delija i grobara. Isti isti.

VL
AS
asi2013
07:48 18.04.2014.

Čiro bi se za novac dao izabrati i za Srpsku krajinu, da je slučajno ostala na životu. Takva je i Tereza, a još su gore prodane nacionale duše, kao Severina i Doris.

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
18:40 22.04.2014.

ne kužim kakve veze ima sport i business sa politikom...zašto za Balkance uvijek iza svega stoji politika

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
21:27 17.04.2014.

Ha,Ha Ćiro je legenda.Zna on da na ovim prostorima više nikad Lige ni reprezentacije kao bivša Juga.Za mlađe ,Crvena Zvezda prvak Europe i finalista kupa UEFA 78 Hajduk u polufinalu KupaPobjednika Kupova i Kupa Uefa ,Željezničar u polufinalu kupa Uefa redom su padali Real Madrid,Feyenoord,Bayern,Milan,Sparta....... sve su ih iz europskih natjecanja izbacivali klubovi iz YU-lige.Da suci nisu bili pokvareni još bi bar tri-četiri kluba iz te lige osvajali euro kupove.Živio ti ćiro sto godina.

VL
Avatar kamenjar
kamenjar
08:55 18.04.2014.

Drugovi balkanci sport je sport.

VL
RV
rvp
20:26 17.04.2014.

Uvijek mi je bio drag taj Ciro,djetinjstvo mi je obiljezila 82'..mladost 98'..mogu razumjet da netko kom su potrebni voli pare ali ovom oronulom sarlatanu ovo nije trebalo.Kunio se u grb,zastavu,Franju i sad mu je jedan notorni cetnik prijatelj...ccc Pa stoto je najveca parodija koja reprezentacija RS, gdje je ta, s kim je igrala sluzbenu tekmu???Pa prije ces ti Ciro na onaj svijet nego ce to drzava s reprezentacijom biti.E moj Ciro ovo ti zaista nije trebalo...

VL
FZ
filip.zeravica.9
21:38 17.04.2014.

sto ste mislili eto takovi sto neznaju odakle su bi prodali i mati kakova je razlika izmedju nji dvojice nikakva lopov i lopov

VL
FZ
filip.zeravica.9
21:45 17.04.2014.

Mamic pa taj je gori iod Cire bosanska skola domoljubi ratnici heroji jes za svoj dzep sto njh briga kad im stanu na rep u HRvia BH

VL
MA
manjabegic
22:40 17.04.2014.

Fali ciri naslovna strana novina... Jedino ovakvim izjavama moze do njih. Al grubo rasprodaje ugled s tim.....

VL
IK
ivan.katovic.1
07:41 18.04.2014.

sramota od tebe ''CIRO'' pederu [hrvasko muslimanski I jos sada srpski] neka je te sram I stid da to I pomislis nemas nista ljudsko u sebi FUJ dzubre ako je ovo istina neka je te sram I stid.

VL
CR
crocro
07:58 18.04.2014.

Da je Republika srpska regularna država, utemeljena na istini i pravdi, ali je Republika srpska neregularna država u državi, kojoj je dodijeljeno skoro pola teritorija BiH, uključujući i Hrvatsku bosnasku Posavinu, na čijem je čelu separatist u čijoj je glavi jedina misao da pripoji Republiku srpsku Srbiji. Dakle, manje bi mu zamjerio da vodi srbiju ili crnu goru ali bi mu ipak zamjerio, a tko mu ne bi zamjerio kada se tako olako izjasnio da bi vodio republiku srpsku. Sada kada na kraju to i ne bi učinio, samo je pokazao svoje pravo lice i da bi svima služio kako bi do zadnjeg dana svoje života trpao novce u svoj duboki džep. Stekao je veliku slavu i donio broncu Hrvatskoj na SP, učinio je iznimne rezultate u Hrvatskim klubovima i u inozemstvu, zaradio je puno novca, kojeg je trebao samo uživati u miru i zabavama sa svojom obitelji i ostati u lijepim sjećanjima i uspomenama svim Hrvatskim sportašima pa i većini građana. A ovakve izjave i namjere u vrijeme kada mu je to najmanje potrebno, samo su dodatno srozale njegov ugled. Ali njemu to ništa ne znači jer ima najboljeg saveznika. Novac.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.