Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN IZNOS

Chelsea ne odustaje! Stigla nova ponuda za Gvardiola, bit će najskuplji branič ikada

Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči kvalifikacijskog susreta s Maltom
Luka Stanzl/PIXSELL
30.08.2022.
u 20:08

Leipzig je jasno rekao da ne želi prodati Gvardiola ovoga ljeta pa je Chelsea doskočio i tome. Njihova ponuda je za dovođenje Joška na ljeto 2023. godine.

Engleski velikan Chelsea na inicijativu njihovog menadžera Thomasa Tuchela već dulje vremena želi angažirati hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola (20), člana Bundesligaša RB Leipziga.

Nakon što su već ranije ponudili 40 milijuna eura i Timu Wernera u zamjenu za Gvardiola pa zatim i vrtoglavih 80 milijuna eura, obje su ponude odbijene. Hrvatski je reprezentativac jedna od najvrućih roba na tržištu i Leipzig zna da može izvući ogromne novce za njega. 

A upravo to se i sprema jer Chelsea ne odustaje. Kako prenosi talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano, engleski klub je ponudio 90 milijuna eura za reprezentativnog stopera. Leipzig je jasno rekao da ne želi prodati Gvardiola ovoga ljeta pa je Chelsea doskočio i tome. Njihova ponuda je za dovođenje Joška na ljeto 2023. godine.

Ako Leipzig pristane na ovu ponudu Gvardiol će postati najskuplji branič u povijesti. Dio kolača pripao bi i Dinamu kojemu bi pripalo 20 posto od transfera umanjenog za 18 milijuna eura koliko ga je Leipzig platio Dinamu, dakle u blagajnu plavih sletjelo bi oko 14 milijuna eura.

Iako su za Gvardiola bili zainteresirani Tottenham, Manchester United, Manchester City i mnogi drugi velikani, nitko nije mogao ponuditi toliki iznos novaca koliko Leipzig traži za njega. No čini se da je Chelsea zagrizao jako, a spreman je i platiti... 

Komentara 3

BU
Bubalamala
21:24 30.08.2022.

Ne vjerujem tome jer momak nema mjesta u prvih jedanaest pa bi se ovi rado riješili. Međutim njemački trener u čelsiju dobro pozna situaciju pa ne mogu vjerovati da bi dao takvu sumu za igrača koji će grijati klupu.

DU
Deleted user
21:17 30.08.2022.

dakle u blagajnu plavih sletjelo bi oko 14 milijuna eura.

RE
RedTree
21:45 30.08.2022.

Pa tko Chelsea vodi skauting!? Ok razumijem da su malo u panici radi manjka defanzivaca, ali ovo sluti na totalni promašaj. Ferencvaroš, prošlo Euro, gdje nas je sam praktički potopio s svojim greškama, Real Sociedad. Obrana Leipziga ove sezone loša, navijači traže pojačanje. Šteta da ne ide odmah tamo da vide kakav je, a sad će ga Dalić držati u prvih 11 na svjetskom, a Erlić je pojam za nj. Pa za puno manje novca mogu dobiti boljeg igrača. Aj bar će Maguire biti lakše sad izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije