Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ëmotivan status

Buffon oborio rekord, evo kako je nakon toga zahvalio Mandžukiću

Buffon i Mandžukić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
21.03.2016.
u 08:36

Pogodak koji je iz jedanaesterca postigao Andrea Belotti prvi je koji je Buffon primio u Serie A nakon 973 minute, čime je postavljen rekord lige.

Juventus je u nedjelju u gradskom derbiju pobijedio Torino s 4:1 i zadržao prvo mjesto na ljestvici. A unatoč primljenom pogotku, Gianluigi Buffon uspio je postati rekorder. Naime, pogodak koji je iz jedanaesterca postigao Andrea Belotti prvi je koji je Buffon primio u Serie A nakon 973 minute, čime je postavljen rekord lige.

Legendarni vratar tako je zapisan u knjige talijanskog nogometa, a nakon susreta nije zaboravio zahvaliti svim suigračima jer bez njih ne bi mogao ostvariti ovo impresivno postignuće.

Buffon je svakom od njih posvetio nekoliko redaka, a zahvalio je i hrvatskom reprezentativcu...

"Mario Mandžukić - prvi u napadu, prvi u obrani", napisao je Buffon koji je pohvalio i trenera Allegrija.

"Zahvala treneru - pobjedniku u hramu pobjednika!

>>Pogledajte čime je Mandžukić oduševio navijače, a prvi mu čestitao Buffon!

 

Nessun record è figlio di un singolo e non si è numeri 1 fuori da un gruppo: allora voglio dire grazie a……Neto per la...

Posted by Gianluigi Buffon on 20. ožujka 2016

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije